Connect with us

Eveniment

CÂT DE EFICIENTE SUNT MATERIALELE PROMOȚIONALE PENTRU AFACERILE MICI?

Prahova Mea

Publicat

pe

Afacerile au nevoie de materiale promoționale deoarece acestea sunt o modalitate eficientă de a transmite mesajul afacerii către cât mai mulți clienți potențiali. Pe scurt, materialele promoționale sunt o metodă de marketing cu costuri reduse ce atrage clienți noi și îi fidelizează pe cei existenți. Chiar și marile companii active la nivel global recurg la această strategie de marketing. Pentru afacerile mici, sau startup-urile, materialele promoționale ajută la menținerea bugetului de marketing sub control în timp ce atrag atenția oamenilor asupra mesajului promoțional.

Produsele promoționale au fost folosite ca tactică de marketing eficientă timp de mulți ani. De la firmele noi la afacerile mari, aceste cadouri sunt preferatele echipei de marketing. 

Iată câteva statistici interesante despre utilizarea produselor promoționale în Statele Unite ale Americii, țară cu tradiție în folosirea materialelor promoționale. Statisticile sunt furnizate de Asociația Internațională a Produselor Promoționale, lider de încredere din industria materialelor promoționale.

– 8 din 10 consumatori dețin 1 până la 10 produse promoționale.

– 6 din 10 astfel de consumatori păstrează și folosesc aceste materiale promoționale timp de până la doi ani.

– 85% dintre oameni fac afaceri cu firma promovată după ce au primit un articol promoțional.

– 31% dintre consumatorii din SUA dețin o sacoșă promoțională cu mesaj de marketing.

– 89% dintre consumatori își pot aminti firma, mesajul sau logo-ul chiar și doi ani după ce au primit un produs promoțional.

– 63% dintre consumatori renunță la materialele promoționale atunci când nu au nevoie de ele. 

Aceste cifre arată clar cât de importante sunt materialele promoționale pentru promovarea afacerilor și a brandurilor. Un alt studiu de marketing relevă faptul ca 94% dintre oameni își aduc aminte unde au primit un cadou promoțional. Studiul relevă că 83% dintre consumatori preferă să primească materiale promoționale ce au un mesaj publicitar interesant. Mai mult, 58% dintre consumatorii chestionați au declarat că păstrează obiectele cadou între 1 și 4 ani.

O altă statistică importantă dezvăluită de studiu este că produsele promoționale atrag cu 500% mai multe recomandări de la clienții care sunt mulțumiți de materialele primite cadou. Aceste statistici cruciale pun accentul pe importanța produselor promoționale pentru marketing și recunoașterea mărcii în rândul publicului consumator.

Atât companiile cât și afacerile mici recunosc importanța folosirii produselor promoționale pentru a ajunge la un număr tot mai mare de oameni pe o piață competitivă. Articolele cadou cu un ambalaj de înaltă calitate încântă destinatarii și atrag atenția asupra activității firmei. Aceste produse au tipărite logo-ul, marca și mesajul companiei. Scopul final din spatele oferirii de materiale promoționale este acela de a stimula interesul clienților pentru produsele sau serviciile afacerii.

Pentru rezultate mai bune, campanie de marketing include produse promoționale personalizate pe care beneficiarii le pot utiliza timp de mai multe luni. Astfel de produse de calitate ajută la menținerea interesului consumatorilor pentru brand. Acest lucru înseamnă că oferirea o singură dată a unui material promoțional este suficient de bună pentru a captiva atenția cliențiilor timp de luni de zile.

Cea mai importantă regulă pe care cele mai multe dintre afaceri o urmăresc este de a include în campania de marketing promoțional obiecte de utilizare zilnică. Aceste cadouri pot fi pixuri, calendare, mousepads, umbrele, sticle de apă, balsamuri pentru buze, căni și așa mai departe (oferta Tropeum este foarte generoasă în acest sens). Cu toate acestea, marketerii cu experiență elaborează o strategie creativă: ei aleg produse care nu sunt numai utile, ci și unice și de înaltă calitate pentru un impact cât mai puternic.

Materialele promoționale personalizate vor crea interes și discuții în jurul produselor și serviciilor firmei promovate. Pentru asta, asigură-te că produsele cadou sunt inovatoare și bine alese, gândite să susțină mesajul brandului.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Dănuț Pop, președintele PER: „Dacă Poliția Română fraternizează cu scandalagii din localități, atunci Vela trebuie să demisioneze!”

Prahova Mea

Publicat

pe

Pare că lucrurile au scăpat de sub control la Poliția Română! Desele manifestări ale clanurilor din țară ne arată că imaginea și rolul instituției conduse de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sunt pur simbolice! De la violenÅ£ă, la deranjarea liniștii publice, scandalagii nu se sinchisesc să respecte legea în vigoare și cu atât mai puțin pe reprezentanții Poliției Române în teritoriu. Ba chiar au fost cazuri în care poliția nu a intervenit sau chiar a fost atacata de interlopi! Se transformă România într-o societate nesigură sub coordonarea lui Vela? Se instaurează legea „pumnului” și colaborările oficiale cu clanurile?

Partidul Ecologist se declară îngrijorat de multitudinea cazurilor agresive din țară și de lipsa unei mobilizări/ strategii naționale în acest sens. Marcel Vela trebuie să redea credibilitatea și încrederea cetăţenilor în Poliţia Română sau să își dea demisia!

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

Redacția platformei media independente Criteriul Național și colectivul redacțional al Ziarului Nationalul.ro mulțumesc Biroului
de presă al PER

 

Citeste in continuare

Eveniment

Marius Necula a fost numit Prim-vicepreşedinte al PER pe Comunicare şi Imagine

Prahova Mea

Publicat

pe

Ca urmare a ultimei şedinţe a Biroului Permanent Naţional al PER, Marius NECULA a fost numit Prim-Vicepreşedinte pe Comunicare şi Imagine

Marius Necula este fost Prefect de Galaţi, Senator şi Preşedinte al Comisiei de Administraţie Publică, Dezvoltarea Teritoriului şi Mediu din Senatul României.
Este absolvent al Facultăţii de Inginerie GalaÅ£i, al Academiei de Studii Economice Bucureşti, specialitatea FinanÅ£e- Bănci şi al Facultăţii de Drept Bucureşti. A predat la Universitatea De Stat „Dunărea de Jos” din GalaÅ£i disciplinele Marketing şi Management. Este doctorand în economie, cu tema „Managementul colectivităţilor locale”.

A fost Preşedinte al Consiliului de AdministraÅ£ie al Grupului de Presă ” Radio GalaÅ£i” şi „Realitatea TV GalaÅ£i- Brăila”. Actualmente este proprietarul grupului de firme „Atlas” (aproximativ 300 de angajaÅ£i) şi Preşedinte al Clusterului pentru Cercetare- Dezvoltare şi Transfer Tehnologic „Comcon 2”.

Sursa foto : Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

 

Redacția platformei media independente Criteriul Național și colectivul redacțional al Ziarului Nationalul.ro mulțumesc Biroului
de presă al PER

 

Citeste in continuare

Eveniment

Partidul Ecologist solicită demisia ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor

Prahova Mea

Publicat

pe

 

Comisia Europeana a trimis României scrisoarea prin care anunţă ţara noastră ca va fi trimisă la Curtea de Justiţie Europeană pentru declarea infrigimentului pe taierile ilegale de pădure. România a avut timp suficient să convingă Comisia Europenă că respectă Regulamentul UE de control al tăierilor ilegale şi că sancţionează pe cei care încalcă legea în domeniu. Autorităţile de la Bucureşti nu au convins nici pe cele de la Bruxelles că sunt în stare să oprească tăierile ilegale. Din acest moment, România riscă să fie amendată zilnic pentru faptul că nu este capabilă să oprească tăierile ilegale şi să-i pedepsească pe cei vinovaţi. În perioada pandemiei, România şi-a dublat exportul de masă lemnoasă !!!

Considerăm ca principal vinovat, Guvernul României şi în special, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor. Solicităm ca prin Ordonanţă de Urgenţă, Guvernul României să oprească total taierile de masă lemnoasă până la adoptarea unui legi care să protejeze pădurile României, să-i pedepsească exemplar pe cei vinovaţi. În cazul în care Costel Alexe nu promovează o astfel de OUG, toţi ecologiştii îi aşteaptă demisia.

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

 

Platforma media independentă Criteriul Național și Ziarul Nationalul.ro salută și susține decizia domnului Marius Necula vicepreședinte al PER

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment2 zile inainte

Dănuț Pop, președintele PER: „Dacă Poliția Română fraternizează cu scandalagii din localități, atunci Vela trebuie să demisioneze!”

Pare că lucrurile au scăpat de sub control la Poliția Română! Desele manifestări ale clanurilor din țară ne arată că...

Eveniment3 zile inainte

Marius Necula a fost numit Prim-vicepreşedinte al PER pe Comunicare şi Imagine

Ca urmare a ultimei şedinţe a Biroului Permanent Naţional al PER, Marius NECULA a fost numit Prim-Vicepreşedinte pe Comunicare şi...

Eveniment4 zile inainte

Partidul Ecologist solicită demisia ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor

  Comisia Europeana a trimis României scrisoarea prin care anunţă Å£ara noastră ca va fi trimisă la Curtea de JustiÅ£ie...

Eveniment4 zile inainte

Ecologiștii, atac la Traian Basescu: „Distruge șansa unei resetări necesare a clasei politice, pe care românii o așteaptă!”

Turnătorul Petrov este ca o durere de cap care nu dispare! Există și face rău: vrea să încurce calculele pentru...

Eveniment6 zile inainte

Care sunt principalele avantaje ale sistemelor descentralizate de ventilatie?

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la sisteme de ventilatie  descentralizate, pe care le folosesc...

Eveniment6 zile inainte

PER cere poziționarea lui Costel Alexe pe construirea de hidrocentrale în arii naturale protejate în raport cu Green Deal

Partidul Ecologist Roman se declară îngrijorat de modificările aduse în Parlament la Legea nr. 33/1994 privind exproprierea pentru cauză de...

EvenimentO săptămână inainte

Bănăţeanul Marcel Mihoc este vicepreşedinte al PER

Cunoscutul om de afaceri, Marcel Mihoc, vicepreşedinte al PER este una dintre personalităţile nou- venite în Partidul Ecologist Român. Bănăţeanul...

EvenimentO săptămână inainte

Cum alegem corect fronturile de mobila Protege Parol

O adevarata provocare pentru orice persoana o reprezinta alegerea mobilierului din casa noastra, mai ales pentru cei care sunt implicati...

EvenimentO săptămână inainte

Irinel Tudorache este preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului Ecologist

  În calitate de preşedintă a OrganizaÅ£iei de Femei a PER, Irinel Tudorache se alătură personalităţilor nou- venite în Partidul...

Eveniment2 săptămâni inainte

Senatorul Daniel Humelnicu este noul vicepreşepreşedinte al Partidului Ecologist

  Senatorul Daniel Humelnicu este noul vicepreşepreşedinte al Partidului EcologistÎn calitate de vicepreşedinte al PER, fostul senator Daniel Humelnicu se...

Eveniment2 săptămâni inainte

De ce sa Alegi un Fotograf Profesionist?

Studioul si arta in mainile unui fotograf profesionist devin capodopere care evoca admiratie si emotii pozitive. Cel mai bun fotograf, creaza...

Eveniment2 săptămâni inainte

Recomandarea noastra: Dr. Radu Elisei – Medic specialist chirurg

Dr. Radu Elisei este un cunoscut medic chirurg care profeseaza in orasul Bistrita. Aflat intr-o continua dezvoltare personala si profesionala,...

Social3 săptămâni inainte

Asociaţia „Vindecă-ţi Viaţa” vă oferă cursuri de calificare

Terapiile alternative au cunoscut o ascensiune deosebită în ultimii ani şi tot mai mulţi oameni ajung să se trateze de...

Sedinte foto nou nascuti Sedinte foto nou nascuti
Social3 săptămâni inainte

Un cadou pentru generatii

Sedinta foto nou nascuti – un cadou pentru generatii Fotografiile sunt fara doar si poate printre cele mai des intalnite...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cele mai bune 6 comedii din istoria cinematografiei

Comedia este una dintre cele mai genurile cinematografice care ne face sa se bucure de cantitatea mare de umor si...

Eveniment3 săptămâni inainte

8 trucuri pentru o relatie fericita

Dupa cum poate stiti, cuplul trece prin diferite etape de-a lungul vietii. Dar, odata cu trecerea timpului, una dintre aceste...

Eveniment3 săptămâni inainte

Top 5 cele mai bune filme pentru tineri

Cautati un alt film de vizionat? Astazi va aducem o lista cu cele mai bune filme pentru tineri, unde veti...

Eveniment3 săptămâni inainte

Trucuri pentru o relatie de vis cu partenerul

Couple toasting with wine Simti ca pasiunea in relatia ta intima s-a diminuat? Crezi ca ai cazut intr-o rutina? Deseori...

Știrile Săptămânii