Connect with us

Sănătate

Cea mai simpla metoda de a obtine fisa medicala pentru angajare!

Publicat

pe

Conform legislatiei in vigoare, dosarul fiecarui angajat trebuie sa contina un certificat medical, eliberat de o institutie autorizata in domeniu, prin care se atesta faptul ca acesta este apt, din punct de vedere fizic si psihic, pentru a indeplini meseria aleasa.

In cazul in care urmeaza sa incepi primul job din viata ta, dar si atunci cand iti reiei activitatea intr-un anumit domeniu sau vrei sa obtii autorizatia de a exercita o profesie anume, ai nevoie de acest certificat, cunoscut si ca fisa medicala pentru angajare.

De asemenea, esti obligat din punct de vedere legal sa prezinti certificatul medical atunci cand sustii concursul pentru ocuparea urmatoarelor functii: obtinerea atestatului de agent de securitate, a calitatii de detectiv particular, functionar public, cadru didactic sau contabil. Fisa medicala angajare este necesara si in cazul in care aplici pentru o slujba care implica lucrul pe tura de noapte, la inaltime sau in alte conditii periculoase.

Cum procedezi pentru a obtine acest document?

Fisa medicala pentru angajare nu poate fi eliberata decat de o institutie autorizata din punct de vedere legal. Din moment ce acest certificat impune efectuarea analizelor medicale si psihologice in mod periodic, este recomandat sa alegi o clinica in care poti efectua toate examenele medicale in aceeasi zi.

Una dintre cele mai renumite institutii acreditate pentru eliberarea certificatului medical este centrul Standard Med, de unde poti obtine fisa medicala angajare (fisa de aptitudine – aviz medical medicina muncii), atestat, concurs, aviz libera practica, dar si alte adeverinte sau avize medicale care atesta starea de sanatate fizica si psihica.

Acceseaza platforma clinicii fisamedicala.info pentru a-ti face o programare. Aici vei avea acces la programul centrului medical, precum si la alte informatii relevante legate de eliberarea acestui document esential pentru angajator si pentru angajat.

Ce analize medicale trebuie sa efectuezi?

Raspunsul la aceasta intrebare poate sa varieze in functie de meseria aleasa. Examenele medicale depind de profilul de activitate al companiei la care te angajezi, precum si de legislatia in vigoare. Luand in considerare factorii de risc profesional specifici postului ales, vei efectua diferite analize medicale.

Cel mai adesea, fisa medicala pentru angajare nu poate fi eliberata fara efectuarea urmatoarelor analize: examen clinic general, examen oftalmologic, EKG, glicemie, examen psihiatric, spirometrie, hemograma, examen psihologic, audiograma s.a.

In cazul anumitor profesii, este posibil sa fii nevoit sa efectuezi si un examen VDR, coproparazitologic, dar si alte investigatii de specialitate. Potrivit HG 1169/2011, medicul de medicina muncii poate solicita medicului de familie o adeverinta sau o scrisoare medicala in care sa fie specificata starea de sanatate a angajatului.

Avand in vedere faptul ca s-ar putea sa fii nevoit sa efectuezi diferite examene medicale, este important sa alegi un centru medical precum Standard Med, unde obtii acest document in aceeasi zi in care iti faci analizele.

Acest lucru este posibil multumita experientei pe care clinica a acumulat-o in timp. Prezenta concomitenta a medicilor de la fiecare specialitate iti permite sa treci prin rotatie pe la fiecare cabinet si sa obtii certificatul medical in timp record.

Acceseaza acum site-ul www.fisamedicala.info, fa-ti o programare si bucura-te de servicii profesioniste, rapide si eficiente!

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Importanța danturii perfecte pentru sănătate

Publicat

pe

De

DentoCare

Toată lumea știe cât de importante sunt sănătatea dentară și menținerea unei bune igiene orale. Dacă tartrul și placa dentară nu sunt curățate în mod regulat, acestea conduc la o serie de probleme în cavitatea bucală, cum ar fi inflamația gingiilor, cariile, respirația urât mirositoare.

În practică, dantura perfecta poate fi realizată cu un implant dentar.  Ar trebui să ai încredere în noile tehnologii din stomatologie. Poți solicita medicului stomatolog un preț implant dentar pentru cazul tău. Prețul depinde de numărul de implanturi dentare necesare.

Ignoranța și lipsa de informații despre specificul implanturilor dentare îi privează pe mulți pacienți să profite de dantura perfecta, benefică pentru sănătatea lor. Iar beneficiile implantologiei sunt numeroase și acum recunoscute oficial după numeroase teste și studii științifice.

Amplasarea unui implant dentar

Amplasarea unui implant dentar este o procedură dentară care se realizează în mai multe etape. În realitate, cea mai lungă etapă nu este atât intervenția în sine, așa cum mulți cred în mod greșit, ci se așteaptă perioada de osteointegrare – conexiunea permanentă a implantului la os.

Atunci când se face o coroană dentară, este extrem de important ca tehnicianul dentar să fie nu numai profesionist și precis în munca sa, ci și să fie suficient de talentat pentru a obține o similitudine maximă între dinții disponibili și implant.

Rezultatul final este atât de bun încât, în practică, numai pacientul știe despre prezența unui implant dentar. Cu toate acestea, implantologia este utilizată numai pentru dinții lipsă sau pentru cei care nu mai pot fi salvați.

Plasarea unui implant dentar este o procedură relativ nedureroasă

Intervenția se efectuează sub anestezie locală. De aceea plasarea unui implant dentar este o procedură nedureroasă. În timpul implantării pacientului nu are senzații neplăcute. Intervenția în sine durează maximum 40 de minute. După doar câteva ore, pacienții uită de prezența unui implant dentar în principal pentru că simte, funcționează și arată ca un dinte natural și nu schimbă cu nimic abilitățile de mestecat și vorbirea.

Implanturile dentare nu necesită întreținere specială

Medicul dentist îți va explica cum să îți păstrezi noul zâmbet strălucitor și mai ales sănătos cât mai mult timp posibil. De fapt nu este nimic necunoscut legat de igiena orală adecvată. Pentru a-ți menține implantul dentar cât mai mult timp în stare perfectă, ar trebui să faci igiena orală normală, cu periuță și ață dentară, folosind apă de gură și să vizitezi în mod regulat medicul dentist.

Implantul dentar – o investiție care merită

Adevărul este că amplasarea unui implant dentar este o procedură puțin mai costisitoare decât înlocuirea clasică a unui dinte bolnav sau lipsă cu o proteză amovibilă. Cu toate acestea, investiția merită datorită tuturor avantajelor enumerate, precum și datorită aspectului estetic final mult mai bun și a rezultatului de lungă durată.

Confort, capacitate îmbunătățită de vorbire și de mestecat, menținerea dinților sănătoși, o idee mai aproape de zâmbetul visat, și cel mai important, fără disconfort grav. Acesta este setul de avantaje cu care implantologia modernă se poate lăuda, ca parte a revoluției din domeniul stomatologiei de astăzi.

Citeste in continuare

Administrație locală

Centrul Medical Maria: Terapia în camera hiperbară recomandată pentru recuperarea şi tratarea infectării cu virusul SARS-CoV-2

Publicat

pe

De multe ori refacerea şi recuperarea din urma unei afecţiuni sunt considerate la fel de importante precum tratamentul în sine, pentru a se ridica din nou puntea dintre fostul pacient şi o viaţă normală. Şi în cazul coronavirusului, efectele secundare se pot întinde şi pe parcursul a mai multe luni sau chiar ani, astfel că persoanele care au fost confirmate ca fiind purtătoare ale virusului SARS-CoV-2, dincolo de particularităţile individuale ale organismului şi ale tipului de tulpină care a făcut obiectul infectării, pot avea de aşteptat mult timp până la revenirea la viaţa de dinainte, în cazul unei recuperări necorespunzătoare sau a dezinteresului faţă de acest proces.

Terapia în camera hiperbară  a devenit în ultimii ani, fără doar şi poate, vedeta sistemul mondial de sănătate. O veritabilă încununare a unor dorinţe multimilenare ale omenirii în domeniul medical, tehnica non-invazivă de regenerare a celulelor din întregul organismul a făcut posibil ca inclusiv unele afecţiuni extrem de delicate şi dificile să poată fi depăşite, cu o refacere exemplară. Oxigenoterapia ajută atât în tratarea, cât şi în recuperarea organismului, în urma a sute de afecţiuni severe.

Terapia în camera hiperbară este posibilă şi în judeţul Braşov, la Centrul Medical Maria de la Sânpetru, una dintre puţinele instituţii de profil din România care beneficiază de această tehnologie. Clinica îşi propune să îmbine utilul cu plăcutul, adică terapia cu bucuria unei vacanţe şi a unei pauze de la grijile cotidiene, astfel că odată cu terapia zilnică în camera hiperbară, efectuată pe baza recomandării specialiştilor, de 10 şedinţe, le oferim pacienţilor posibilitatea de a cunoaşte într-un mod relaxant cetatea din Sânpetru, rezervaţia de pe dealul Lempeş, centrul vechi al Braşovului, muntele Tâmpa sau Masivul Postăvaru, alături de multe alte obiective turistice ale zonei, adaptate la condiţiile de distanţare socială impuse de pandemie, dar şi la posibilităţile fizice ale fiecărei persoane. Despre locuri de cazare, dar şi despre pachetele de terapie la preţuri speciale, cu discounturi semnificative, de până la 20%, se pot afla informaţii atât de la sediul Centrului Medical Maria, situat pe strada Poienitei nr. 2-8, cât şi la numerele de telefon 0268.309.300/ 0735.444.085 sau pe email la programari@centrulmaria.ro.

Terapia în camera hiperbară ajută şi în tratarea sau recuperarea cazurilor de coronavirus, pentru cea mai frecventă manifestare severă COVID-19, pneumonia virală, energizează organismul, încetineşte procesului de îmbătrânire celulară, susține oxigenarea și crește producția de elastină. Oxigenoterapia este un adjuvant pentru recuperarea sportivilor de mare performanţă în perioadele foarte grele, de încărcare fizică și mentală, optimizând funcțiile organismului, crescând producția de colagen și vindecând mai rapid contuziile și leziunile. Efectele terapeutice ale acestei tehnici medicale oferă şi suport pentru tratamentele oncologice, tratează complicațiile radioterapiei, asigură o oxigenare optimă pentru țesuturi, scade inflamația, acumularea de lichide, eliberează celule stem și asigură efect antibacterian. Prezenţa în camera hiperbară duce la o optimizare cognitivă, îmbunătățind memoria pe termen scurt şi lung, fiind o formă de terapie recomandată inclusiv persoanelor diagnosticate cu tulburări din spectrul autist. Nu în ultimul rând, optimizează fertilitatea și îmbunătățește funcțiile sexuale, are şi efecte cardiace, prin îmbunătăţirea circulaţiei coronariene, creşte considerabil imunitatea organismului și îl ajută să lupte contra infecțiilor produse de viruși și bacterii, ducând la scăderea timpului de spitalizare.

Principalul avantaj al acestui tip de terapie medicală este dat de faptul că tot procesul se defăşoară într-un mod total non-invaziv şi este pretabil pentru toate categoriile de vârstă ale pacienţilor, independent de starea şi gradul afecţiunilor acestora.

Mai multe detalii despre oxigenoterapie, dar şi informaţii inedite, poţi afla de pe portalul centrulmaria.ro, dar şi din imaginile video referitoare la camera hiperbară: https://bit.ly/3uneIER

Citeste in continuare

Sănătate

Masajul cu bambus – Ce este și cum se face acest tip de masaj

Publicat

pe

masaj bambus

Te simti coplesit de atatea optiunide masaj? Poate este timpul sa incerci masajul cu bambus. Cunoscut pentru proprietatile sale vindecatoare, aceasta forma neobisnuita de masaj ajuta la calmarea si energizarea intregului organism, din cap pana in picioare.

Precum si tehnicile folostie in masajul cu pietre fierbinti bambusul cald este folosit pentru a face masaj pe intregul corp, ajutand la detensionarea muschilor si la tratarea durerilor generale.

La ce sa astepti in timpul unui masaj cu bambus?

Te vei simti relaxata inca din clipa in care intri in camera! Odata ce te dezbraci si te intizi pe masa de masaj, terapeutul ca turna niste ulei fin pe corp si va pregati bambusul pentru masaj.

Betele de bambus sunt incalzite si folosite prin rotire pe corp. Acesta este un tratament pentru intreg organismul, asadar asteaptat-te sa ai parte de o relaxare completa.

Marginile betelor de bambus sunt folosite pentru a apasa pe punctele de presiune pe talpile picioarelor, perfecte pentru vindecarea organismului, combinand tehnicile masajului reflexoterapeut cu cele ale masajului clasic, ajuta la relaxarea organismului si avand totodata beneficii pentru sanatatea acestuia.

Ce trebuie sa stii inainte sa mergi la un masaj cu bambus?

sfaturi masaj bambus

Masjul cu bambus te poate ajuta sa slabesti rapid in greutate. Cu toate astea, nu te astepta sa pleci de acolo cu corp atletic dupa primul tratament: este un proces de durata, la fel ca orice alt tratament pentru slabit (inclusiv dieta si sportul!)

terapeutul iti va recomanda cel putin 4 sesiuni de masaj cu bambus pentru a obsreva rezultate din punct de vedere al dietei.

Problema este ca foarte multe persoane care merg la masaj cu bambus incep sa manance fara limite, considerand ca acesta ii va ajuta sa slabeasca oricum. Aceasta greseala o fac chiar si cei care merg la sala de fitness: incep sa manance mai mult decat de obicei si in final observa ca se ingrasa in loc sa slabeasca.

Daca mergi la masaj, este indicat sa faci si tu eforturi: sa tii o dieta echilibrata sau chiar  sa faci exercitii fizice in mod regulat pentru a te bucura de beneficiile complete ale masajului cu bambus.

Acest tip de masaj creste fluxul de sange si livreaza oxigenul in intreg organismul. Asta inseamna ca sangele ranile tale se vor vindeca mai repede

Daca ai rani sau vanatai, este indicat sa intrebi specialistul inainte sa faci un astfel de masaj deoarece datorita imunatatirii fluxului de sange, acesta poate face mai mult rau decat bine.

Ce spun specialistii?

Caldura betelor de bambus este foate eficienta pentru nu masaj de calitate. Aceasta ajuta la relaxarea muschilor si a tesutului in profunzime, putand ajunge relaxa pana si cei mai incordati noduli.

Mai mult de atat, masajul cu bambus este considerat foate eficient pentru tratarea ranilor musculare si a durerilor si poate fi benefic chair si pentru persoanele cu multiple scleroze sau fibromialgie. Cine ar crede ca bambusul poate fi atat de potrivit pentru masaj?!

6 Beneficii extraordinare ale masajului cu bambus

Beneficile masajului cu bambus apar relativ repede in comparatie cu alte masaje, din acest motiv este atat de aprexiat. Acesta ajuta la relaxarea muschilor, oferind o senzatie de „topire musculara” cum nu mai ai cu nicio alta forma de trtament.

In timp ce folosesti betele cu bambus pentru masajul musculaturii, vei simti imediat cum se elimina tensiunea din noduli. Daca doresti sa incerci un astfel de serviciu, este o alegere excelenta deoarece te poate ajuta sa te echilibrezi atat fizic cat si psihic. Iata 6 din nenumaratele beneficii pe care le are masajul cu bambus pentru organismul tau.

1. Pregateste corpul pentru masajul tesutului profund

Betele de bambus sunt incalzite pana ajung la o temperatura acceptabila pentru piele. Chiar si fara masaj, caldura insasi ajuta la relaxarea muschilor tensionati. Cu toate astea, in timpul masajului, acest efect este semnificativ amplificat.

Astfel, muschii se vor relaxa in profunzimel, fiind astfel perfect o tehnica excelenta de utilizre inainte de masajul tesuturilor profunde.

Eficienta sa este beneficiul principal al acestui tip de masaj. Masajul cu bambus ajuta de asemea la amplificarea efectlor celorlalte forme de masaj (in special cel am masajului profund) deoarece incalzeste organismul, pregatindu-l de masaj.

Aceasta tehnica poate fi folosita pe post de masaj dar poate totodata sa fie folosita si pentru complementarae masajului. Este alegerea ta, ambele variante fiind excelente.

2. Induce o stare de relaxare profunda

Pe lanfa confortul pe care il ofera caldura, aceasta forma de masaj te ajuta sa te relaxeezi instant. Datorita caldurii betelor, organismul tau va fi mai relaxat ca niciodata. Prin acest masaj, organismul tau va intra intr-o stare profunda si vei te vei simti mai bine ca niciodata. Este grozav pentru relaxare!

beneficii masaj bambus

3. Imbunatateste circulatia organismului

Caldura betelor de bambus ajuta la imbunatatirea fluxului de sange. Astfel, sangele va circula mai usor prin organism, eliminand toxinele si prevenind bolile cardiovasculare.

persoanele care au o circulatie proasta e posibil sa simta disconfort datorita excesului de fluide din extremitati, precum maini si picioare. Deobicei, acest lucru poate rezulta in dureri, oboseala sau senzatii de raceala in extremitati datorita acumularii de acid lactic din musculatura.

Prin imbunatatirea circulatiei din organism, acesta va ajuta la oxigenarea corespunzatoare a celulelor si a tesutului musculat. Circulatia fluxului limfatic este de asemenea imbunatatita, rezultand intr-o imbunatatire a functiilor organismului.

4. Reduce tensiunea musculara si durerea

Printr-o combinatie a celor 3 puncte de mai sus, rezultatele sunt ca tensiunea musculara si durerea sunt eliminate. Asadar, acum ca fluxul de sange din organism este imbunatatit, tehnicile de masaj cu bambus ajuta la stimularea musculara csi la indepartearae disconfortului si a durerii direct de la sursa.

de asemenea, ajuta la vindecarea anumitor afectiuni, avand chiar si beneficii medicale. Din acest motiv, masajul cu bambus este adesea considerat un analgezic natural.

Cand terapeutul se concentreaza e sursele fizice de disconfort, acest tip de masaj poate ajuta la ameliorarea anumitor conditii cronice precum migrenele, artrita si durerilor de spate.

5. Ofera o experienta unica pentru ambele persoane

Masajul ofera o experienta unica atat pentru client cat si pentru maseor. Un masaj cu bambus are pentru maseor beneficiile unui masaj la maini, fiind astfel o experienta benefica pentru ambele persoane.

6. Imbunatateste postura

Multe persoane experimenteaza dureri in mod regulat. Durerea musculara din anumite zone precum cap, gat sau spate pot provoca foarte mult disconfort.

Cel mai adesea, aceasta durere apare datorita unei posturi incorecte pe perioade indelungate la birou. Un masaj cu bambus ajuta la imbunatatirea posturii in mod natural, tratand aceasta problema de la radacina, prevenind astfel durerile pe viitor.

Odata ce muschii sunt relaxati cu ajutorul masajului cu bambus, acesta te ajuta sa stai iar intr-o pozitie corecta la birou.

Concluzie

Masajul cu bambus este o tehnica excelenta, ce are nenumarate beneficii pentru sanatate. Partea cea mai buna a acestui masaj este ca are efecte beneficii fizice, sustinute de studii stiintifice.

Spre deosebire de alte tipuri de masaj care se bazeaza pe beneficii energetice care nu se pot dovedi, beneficiile acestuia nu pot fi contestate. Astfel, daca vrei un sa ai parte de o experienta unica, masajul cu bete de bambus nu are cum sa dea gres!

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

SocialO zi inainte

Șorțul profesional de bucătărie

Șorțul de bucătărie joacă un rol foarte important în bucătărie, indiferent dacă ești bucătar sau pasionat de gătit. Te protejează împotriva...

Eveniment3 zile inainte

Fitnessmetabolic, antrenorul tau personal de acasa

Pandemia ne-a afectat pe toți!Periodic au fost închise activitățile restaurantelor, sălilor de cinema, sălilor de fitness  și a altor activităţi...

Eveniment3 zile inainte

Anunț de începere a implementării proiectului societății CRISROM INTERMED SRL

16.04.2021 Anunț de începere a implementării proiectului societății CRISROM INTERMED SRL CRISROM INTERMED SRL anunță lansarea proiectului cu nr RUE...

Eveniment3 zile inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma DABO MD SRL

Societatea DABO MD SRL, a inceput la data de 16.04.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

Eveniment3 zile inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma DABO SIBIU SRL-D

Societatea DABO SIBIU SRL-D, a inceput la data de 16.04.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

Eveniment3 zile inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” POL FRUCT SRL SRL

POL FRUCT SRL anunta lansarea proiectului cu titlul ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor POL FRUCT SRL” proiect  nr....

Eveniment4 zile inainte

Samsung Electronics câștigă 71 de premii iF Design

Compania a fost recunoscută pentru creativitatea în materie de design, menită să inspire și să îmbunătățească stilul de viață al...

Administrație locală4 zile inainte

Samsung Electronics câștigă 71 de premii iF Design

Compania a fost recunoscută pentru creativitatea în materie de design, menită să inspire și să îmbunătățească stilul de viață al...

Eveniment5 zile inainte

Cursuri Creative: 6 ani de cursuri de copywriting și 400 de cursanți

Cursuri Creative aniversează 6 ani de când a lansat prima sesiune a cursului de “Inițiere în copywriting și content writing”...

Social5 zile inainte

Cursuri Creative: 6 ani de cursuri de copywriting și 400 de cursanți

Cursuri Creative aniversează 6 ani de când a lansat prima sesiune a cursului de “Inițiere în copywriting și content writing”...

Eveniment5 zile inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” INTERSPAR COM SRL

INTERSPAR COM SRL anunta lansarea proiectului cu titlul ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor INTERSPAR COM” proiect  nr. RUE...

Social5 zile inainte

Sub 500 de lei sau peste 800 de lei: ce mopuri cu aburi sa alegi, in functie de nevoi si buget?

Daca vrei sa pastrezi locuinta curata, aspiratorul s-ar putea sa nu fie suficient de puternic. Din fericire, acesta poate fi...

Eveniment6 zile inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma RAZINVEST GLOBAL SRL

Societatea RAZINVEST GLOBAL SRL, a inceput la data de 13.04.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

Eveniment6 zile inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma DABO INTERNATIONAL SRL

Societatea DABO INTERNATIONAL SRL, a inceput la data de 13.04.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

Eveniment6 zile inainte

ANUNT INCEPERE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” FAST DONER SRL

FAST DONER SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru FAST DONER SRL”,...

Eveniment6 zile inainte

Afla cele mai utile informatii despre raschetarea parchetului

Parchetul este o podea de inalta calitate care poate fi pastrata generatii intregi. Dar, din cand in cand, o podea din...

Eveniment6 zile inainte

Samsung lansează noul Galaxy SmartTag+: calea cea mai inteligentă de a găsi obiectele pierdute

Localizare vizuală a bunurilor pierdute cu ajutorul tehnologiei AR integrată pe noul Galaxy SmartTag+ București, România – 12 aprilie 2021...

Eveniment6 zile inainte

Samsung lansează noul Galaxy SmartTag+: calea cea mai inteligentă de a găsi obiectele pierdute

Localizare vizuală a bunurilor pierdute cu ajutorul tehnologiei AR integrată pe noul Galaxy SmartTag+ București, România – 12 aprilie 2021...

Știrile Săptămânii