Connect with us

Uncategorized

TCL ridică standardele în domeniul QLED: lansează noua serie de televizoare C63, cu Google TV

Publicat

pe

București, 21 februarie. TCL Electronics, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, lansează astăzi, în România, noua serie de televizoare QLED 4K: seria C63.

Gama de televizoare C63 este concepută special pentru a oferi cele mai intense și cuprinzătoare experiențe atât cinematografice, cât și audiovizuale. Modelele noii serii C63 vin cu Google TV preinstalat, ceea ce le face foarte ușor de folosit, fiind nevoie doar de o comandă vocală simplă și intuitivă pentru a accesa conținutul preferat.

Mai mult decât atât, televizoarele seriei C63 au un display QLED 4K, fiind o gamă superioară oricăror alte produse: acestea vin însoțite de Game Master și au capacitatea de a susține formatele HDR, inclusiv HDR10+ și Dolby Vision. Toate acestea fac din seria C63 cel mai bun partener de distracție, indiferent că vorbim despre vizionarea filelor, programelor sportive sau chiar de jocurile video. Modelul C635 este disponibil în mai multe variante, cu diagonale de 43, 50, 55, 65 și 75 inchi.

„Încă din anul 2014, TCL este complet dedicat tehnologiei Quantum Dot. Astăzi, suntem bucuroși să anunțăm primul nostru televizor QLED 2022, disponibil pentru cât mai mulți utilizatori, aflați în toate colțuri ale lumii”, a declarat Shaoyong Zhang, CEO al TCL Electronics. „Suntem convinși că, în anul 2022, această serie inovatoare de televizoare va consolida și mai mult poziția TCL de lider global în industria dispozitivelor de consum”, a adăugat acesta.

Seria TV TCL C63

Seria de televizoare TCL 4K QLED C63 vine cu Google TV încorporat. Astfel, utilizatorii au la dispoziție cu gamă variată de programe, cu sute sau chiar mii de opțiuni aduse într-o interfață unică, pe care le pot accesa cu ușurință, indiferent de platforma pe care sunt disponibile.

Mai mult, seria de televizoare C63 este cel mai de încredere ajutor atunci când ai nevoie de inspirație pentru o seară de relaxare. Prin intermediul asistentului Google hands-free, utilizatorii pot cere ca Google să caute filme, aplicații de streaming, să pornească muzica preferată sau să controleze televizorul doar prin intermediul vocii, fără a fi nevoie de nicio apăsare de buton. În plus, televizorul vine cu Google Duo, o aplicație pentru apeluri video de înaltă calitate, care le permite acestora să ajungă la cei dragi într-un mod simplu și rapid. Iar competențele noii serii de televizoare nu se opresc aici. Seria C63 vine cu tehnologia Miracast pentru calculatoare, ceea ce face posibilă proiectarea ecranului calculatorului pe televizor, la rezoluție impresionantă, de până la 4K.

Seria de televizoare TCL 4K QLED C63 ridică standardele de calitate în domeniu prin tehnologia de display Quantum Dot, care generează culori impecabile, clare și vibrante. Astfel, seria revoluționară de televizoare aduce plus valoare acestei industrii competitive și este perfectă pentru pasionații de divertisment, care vor să se bucure de un sistem home entertainment interactiv, dinamic, de înaltă calitate, ca parte integrantă a unui mod de viață inteligent.

Tehnologia Wide Color Gamut aduce un impuls experienței de vizionare. Aceasta permite televizorului să emită o paletă extinsă de culori, cu peste un miliard de nuanțe impecabile și un contrast desăvârșit. Astfel, indiferent de conținutul vizionat, datorită tehnologiei Dolby Vision, cadrele redate sunt detaliate, spectaculoase, iar imaginile prind viață chiar sub ochii utilizatorului.

Cu Multi HDR Format, seria TCL C63 nu doar că redă conținutul la o rezoluție 4K HDR, dar este capabilă să susțină orice alt format, în funcție de preferințele utilizatorului: conținut Dolby Vision pe Netflix sau Disney+ sau HDR10+ pe Amazon Prime Video. În același timp, motorul AiPQ al seriei C63 dezvăluie potențialul maxim al conținutului prin optimizarea culorilor și a contrastului în funcție de genul programului și tipul de conținut vizionat. Prin intermediul unor algoritmi de învățare automată (machine learning), tehnologia de optimizare a conținutului AiPQ asigură o experiență 4K HDR greu de egalat.

Experiența cinematografică remarcabilă este completată de capacitatea seriei de televizoare C63 de a livra un sunet impecabil, imersiv, care plutește în aer și învăluie utilizatorul în trei dimensiuni. Dotat cu boxe ONKYO, televizoare susțin tehnologia Dolby Atmos, ceea ce creează un mediu captivant, cu un sunet multi-dimensional, care transpune privitorul în centrul programului sportiv, al filmului, al serialului sau al jocului video preferat.

Datorită tehnologiei Game Master, seria TCL C63 este capabilă să optimizeze imaginea redată astfel încât să fie impecabilă, adecvată pentru jocurile video. Acest lucru face din noua serie televizorul oficial al jocului Call of Duty®. Deoarece o viteză de răspuns ridicată este la fel de importantă ca și calitatea imaginii în domeniul gaming, pentru a asigura o experiență optimă a utilizatorilor, tehnologia HDMI 2.1 asigură compatibilitatea televizoarelor cu consolele de jocuri de ultimă generație. Acest lucru permite activarea unor funcții precum ALLM (Auto Low Latency Mode / modul de latență scăzută automată), care permite consolelor video sau plăcilor video ale calculatoarelor să treacă automat din modul TV în cel de gaming, pentru a oferi cea mai bună performanță, rapid și fără decalaje.

Seria de televizoare TCL C63 folosește tehnologia Motion Clarity pentru a crea o imagine clară, detaliată și a o aduce la viață indiferent dacă sursa este de 50Hz sau 60hz. Având în spate un algoritmul software MEMC (Motion Estimation, Motion Compensation), televizorul este capabil să redea cele mai clare imagini, indiferent dacă vorbim despre vizionarea de programe sportive, filme, jocuri video sau orice conținut cu o cadență rapidă a cadrelor, întrucât acesta contribuie la reducerea neclarităților imaginilor aflate în continuă mișcare (motion blurr) și menține traseele de mișcare (motion trails) la minimum.

Cu un design simplu, elegant, fără ramă, seria de televizoare TCL C63 vine cu un stand ajustabil[1], ceea ce permite instalarea unui sound bar TCL sau a poziționării acestui televizor cu diagonală mare oriunde în interiorul casei, indiferent de suprafață.

Printre caracteristicile esențiale se numără: 

 • 4K QLED
 • Dolby Vision/Atmos
 • 4K HDR PRO
 • 60 Hz Clarity Motion
 • Multi HDR format
 • HDR10+
 • Game Master
 • HDMI 2.1 ALLM
 • Motion Clarity
 • Sunet ONKYO
 • Dolby Atmos
 • Google TV
 • Hands-free Google Assistant
 • Google Duo
 • Compatibil cu Alexa
 • Netflix, Amazon Prime, Disney+
 • Fără ramă
 • Stand cu poziționare dublă

* Prezentarea produselor, funcționalitățile și disponibilitatea acestora pot varia în funcție de țară/regiune.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Soluțiile de răcire pentru SSD de la ADATA debutează la Computex

Publicat

pe

De

Design de disipare a căldurii brevetat și premiat

 

ADATA Technology Co., Ltd., lider mondial în domeniul memoriilor, se angajează să exploreze descoperirile care duc la performanțe extreme. SSD-urile PCIe Gen5 sunt extrem de rapide, dar această performanță puternică generează un grad corespunzător de căldură. Pentru a spori stabilitatea și a prelungi durata de viață a produsului, precum și pentru a menține vitezele optime, soluțiile de răcire inovatoare sunt o necesitate pentru aceste SSD-uri de ultimă generație. În cadrul Computex 2023, compania va anunța lansarea unor soluții de răcire pentru SSD brevetate, care nu numai că vor depăși concurența, dar vor prelua și conducerea în ceea ce privește disiparea căldurii. SSD-ul Project NeonStorm Gen5 este primul din industrie care introduce un design de disipare a căldurii răcit cu lichid și ventilator pe un SSD M.2. Acesta utilizează lichid de răcire pentru a absorbi și apoi ventilatoare duble pentru a disipa căldura, creând un ecosistem de convecție perfect. SSD-ul LEGEND 970 Gen5 adoptă un radiator și un ventilator din aliaj de aluminiu cu două straturi pentru a crea o răcire activă cu aer și un strat de cristalizare a suprafeței pentru a îmbunătăți conductivitatea termică. SSD-ul extern SE920 USB4 are un microventilator încorporat pentru a evacua rapid căldura, care este activat prin extinderea carcasei retractabile. Se așteaptă ca cercetarea și dezvoltarea structurală și caracteristicile excelente de disipare a căldurii ale acestor modele să devină cel mai influent punct de referință pentru stocarea extremă pe piața de consum.

SSD Project NeonStorm – Răcire dublă pentru cea mai bună disipare a căldurii

Project NeonStorm oferă viteze de transfer de până la 14.000/12.000 MBps, necesitând un design cu sistem dublu, cu răcire cu lichid și cu aer. Atunci când aerul cald se ridică de pe SSD, trece mai întâi printr-un dispersor de căldură metalic pentru a mări suprafața de contact. După ce este condusă în rezervorul de lichid, energia termică este absorbită de un lichid de răcire cu capacitate termică ridicată și apoi se deplasează în radiatorul din aliaj de aluminiu. Radiatorul acționează ca un mediu între lichidul de răcire și ventilatoare. Atunci când ventilatoarele de la ambele capete ale SSD-ului NeonStorm sunt activate, căldura este eliminată prin convecția aerului cald și rece. În comparație cu aripioarele de disipare a căldurii de tip ventilator fără răcire cu lichid, sistemul inovator ADATA de „disipare a căldurii cu răcire dublă patentată” poate reduce temperaturile SSD-urilor cu încă 20%.

SSD LEGEND 970 – Suprafața cristalizată se răcește mai rapid

LEGEND 970 oferă performanțe de citire/scriere de până la 10.000/10.000 MBps. Este proiectat cu aripioare din aluminiu extrudat în două straturi pentru a crea o conductă de aer densă pentru a devia aerul cald și rece. Un microventilator încorporat aspiră fluxul de aer rece și expulzează aerul cald din părțile laterale ale radiatorului. În același timp, aripioarele din aliaj de aluminiu ale modelului LEGEND 970 sunt acoperite cu o suprafață cristalizată, mărind suprafața totală de contact și maximizând eficiența disipării căldurii. Acest design unic de „disipare activă patentată a căldurii” reduce semnificativ temperaturile controlerului cu 10% în comparație cu radiatoarele fără ventilator, asigurând stabilitatea SSD-ului și funcționarea de înaltă performanță pe termen lung.

SSD extern SE920 – Răcire active premiată

SE920 utilizează interfața de transmisie USB4 de ultimă generație cu o viteză de citire/scriere de 3.800/3.200 MBps, iar sistemul de disipare a căldurii este echipat cu un microventilator încorporat. Prin simpla împingere a carcasei se extinde șasiul pentru a descărca rapid căldura. Atunci când carcasa extensibilă este retrasă, volumul este redus, facilitând astfel depozitarea. Atunci când aceasta este extinsă, convecția este întărită, disipând eficient căldura, rămânând în același timp ușoară și portabilă. Acest design ingenios de „răcire activă patentată” reduce semnificativ temperaturile cu 10% în comparație cu produsele fără ventilator cu aceleași specificații și a câștigat premiile Red Dot Design, Japan GOOD Design și Taiwan Excellence în ultimii 2 ani.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să urmăriți videoclipul produsului: https://youtu.be/0S0tyVmWHSs

Citeste in continuare

Uncategorized

Axis anunta noi camere panoramice ce ofera o vedere de ansamblu completa la 360°

Publicat

pe

De

m4317-18-retail-01-2211-hi--380669

Bucuresti, 30 May 2023 – Axis Communications anunta lansarea a doua noi camere panoramice prevazute cu o unitate de procesare cu invatare profunda (DLPU) ce permite utilizarea de aplicatii inteligente la marginea retelei. Camerele ofera o calitate excelenta a imaginilor si o vedere de ansamblu completa la 180° sau 360°, non-stop si indiferent de conditiile de luminozitate.

Modelele discrete de uz exterior, de tip dome, ofera imagini de o calitate exceptionala in orice conditii de luminozitate. AXIS M4317-PLVE include un senzor de 6 MP, in timp ce modelul AXIS M4318-PLVE include un senzor de 12 MP. Sunt echipate cu un obiectiv stereografic si tehnologia Sharpdome 360, oferind o mai mare claritate a marginilor imaginilor. Functia de vedere pe timp de zi/noapte si sistemul de iluminare in infrarosu (IR) integrat, prevazut cu lumini LED controlabile individual, permit realizarea de inregistrari clare, fara reflexii si asigura o calitate excelenta a imaginilor chiar si in conditii de luminozitate scazuta sau intuneric deplin.

In plus, modelul AXIS M4318-PLVE permite obtinerea de imagini PTZ digitale, precum si de vizualizari nedistorsionate de tip panoramic, in patru puncte, in colturi si pe coridor.

Cu ajutorul aplicatiei AXIS Object Analytics, camera poate detecta si clasifica persoanele, vehiculele si tipurile de vehicule – totul in functie de nevoile specifice.

m4317-18-retail-05-2211-hi--380665

Caracteristicile principale includ:

 • Vizualizare completa 180° si 360°
 • Sistem de iluminare IR integrat, cu lumini LED IR individuale;
 • Suport pentru aplicatiile de analiza cu invatare profunda;
 • Caracteristici de securitate cibernetica integrate;
 • Rulare digitala pentru o instalare usoara.

Mini-camerele de tip dome sunt construite pe baza cipului ARTPEC-8 si includ caracteristici de securitate cibernetica integrate care ajuta la prevenirea accesului neautorizat si protejeaza sistemul. In plus, sunt focalizate din fabrica si prevazute cu functie de rulare digitala, ceea ce face posibila reglarea de la distanta a rotatiei vederii camerei.

Citeste in continuare

Uncategorized

Generația Z și Millennials aduc telefoanele cu clapetă înapoi Telefonul Flip Nokia 2660 reimaginat este acum disponibil în culorile Pop Pink și Lush Green

Publicat

pe

De

Nokia2660Flip_10

 • Telefoanele clasice sunt din ce în ce mai populare, deoarece generațiaZ și Millennials au început să-și limiteze timpul petrecut în fața ecranului
 • Autointitulați „Screenagers”, aceștia adunat 49 de milioane de vizualizări  pe TikTok sub hashtag-ul  #bringbackfliphones
 • La 16 ani de la lansarea telefonului cu clapetă Nokia 2660, acesta revine cu un aspect nou.
 • Milioane de telefoane clasice Nokia se vând lunar la nivel mondial, consumatorii dorind să revină la originile telefonului mobil

Schimbă-ți perspectiva cu cele două telefoane Nokia 2660 Flip nou-nouțe, în culorile Pop Pink și Lush Green – dispozitivul clasic a fost reimaginat în două noi culori vibrante, ca urmare a creșterii interesului pentru „dumbphones” din partea generației Z și a generației Millennials. Aceștia aleg telefoanele de tip clapetă pentru a limita timpul petrecut pe ecranul smartphone-ului, totul pentru propria bunăstare mentală.

Nokia2660Flip_2

Pe măsură ce consumatorii se orientează către detoxifierea digitală, HMD Global, producătorul telefoanelor Nokia, raportează dublarea piaței a telefoanelor Flip de la an la an (2021 vs. 2022) și se așteaptă la o creștere suplimentară în 2023, pe măsură ce oamenii se deconectează de la smartphone-uri în favoarea reconectării cu cei din comunitatea lor. Se preconizează că această tendință, care își are originile în SUA și este pornită de Generația Z și de Millennials, va crește piața telefoanelor clasice cu 5% numai în America de Nord în următorii cinci ani, pe baza preocupărilor existente legate de sănătatea publică.

Lars Silberbauer, Chief Marketing Officer al HMD Global, „casa” telefoanelor Nokia, a declarat: „Există o creștere a interesului pentru telefoanele de tip clapetă și credem că acesta provine din nevoia de a lua o pauză de la fluxul constant de notificări primite, postări pe rețelele de socializare și nu numai. Oamenii își doresc mai multă simplitate, mai mult timp față în față, mai mult timp pentru a gândi și timp pentru a purta o conversație neîntreruptă!  Sunt sigur că avem fiecare exemple în care un moment frumos din viață a fost întrerupt de notificări. De aceea reintroducem Nokia 2660 Flip, pentru a le oferi din nou oamenilor pauza necesară de la smartphones, pentru a se putea bucura cu adevărat de momentele speciale din viețile lor.”

Modelul original Nokia 2660 Flip a fost lansat în 2007, și primul telefon Nokia Flip a fost lansat în 1998. Cu toate acestea, la 25 de ani de la prima lansare a unui telefon cu clapetă Nokia, consumatorii caută să își limiteze timpul petrecut în fața ecranului și să se reconecteze unii cu alții, cu ei înșiși și cu tot ce îi înconjoară.

Nokia2660Flip_4

Noile Nokia 2660 Flip Pop Pink și Lush Green sunt arătoase,  durabile, și clapeta vă oferă satisfacția de a închide apelurile ca pe vremuri. Are, de asemenea, o cameră pe spate pentru fotografii în stilul lo-fi al anilor 2000, baterie ce ține săptămâni întregi, poți trimite doar SMS-uri și poți iniția apeluri, ceea ce este excelent pentru o dezintoxicare digitală și, bineînțeles, poți juca clasicul Snake.

Detalii despre Nokia 2660 Flip „Pop pink” puteți găsi aici, și va fi disponibil în curând alături de Nokia 2660 Flip „Lush green”- intrați în #FlipPhoneMode și începeți detoxifierea digitală.

Note pentru editori

Cercetarea efectuată pe un eșantion de 2.000 de britanici a fost comandată de HMD Global, „casa” telefoanelor Nokia, și a fost condusă de Perspectus Global în aprilie 2023.

49 de milioane de vizualizări pe TikTok sub hashtag-ul #BringBackFlipPhones la data 18 mai 2023.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

sistem de supraveghere video sistem de supraveghere video
Social10 ore inainte

Cinci motive pentru care sa alegi un sistem de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video reprezinta o alegere inspirata atat pentru marile companii, cat si pentru locuintele personale. Astazi vei descoperi...

filtrele pentru purificarea apei filtrele pentru purificarea apei
SocialO zi inainte

Top 5 mituri despre filtrele pentru purificarea apei din locuința ta

În zilele noastre, tot mai mulți oameni sunt interesați de calitatea apei pe care o consumă și caută soluții eficiente...

ferestre termopan ferestre termopan
Social4 zile inainte

Cum alegi cele mai bune ferestre termopan

Daca te gandesti sa inlocuiesti ferestrele vechi cu ferestre noi din uPVC, dar vrei sa afli mai multe detalii inainte...

seturi fitness seturi fitness
Sport4 zile inainte

Sfaturi pentru alegerea hainelor potrivite în funcție de tipul de antrenament

În lumea sportului, alegerea hainelor potrivite poate juca un rol crucial în performanțele tale și în confortul pe care îl...

Social5 zile inainte

Rochia, o piesa vestimentara atemporala

Ai fost fascinata inca din copilarie de marile prezentari de moda ale designerilor de peste hotare? Rasfoind revistele sau urmarind...

ușile de exterior ușile de exterior
SocialO săptămână inainte

Termopanul: Soluție sigură și eficientă pentru ușile de exterior

Ușile de exterior joacă un rol cheie în ceea ce privește protejarea locuinței. Acestea sunt expuse în mod constant la...

Eveniment2 săptămâni inainte

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare Cu cine...

Social4 săptămâni inainte

Minimalismul și bijuteriile pot face echipă bună – recomandări după care să te ghidezi

Poți să adopți un stil vestimentar minimalist și să porți bijuterii în același timp? Firește, totul e să aplici principiul...

Atelier Maquillage Paris Atelier Maquillage Paris
Social4 săptămâni inainte

Atelier Maquillage Paris: Unde se îmbină arta și frumusețea

Astăzi te invităm în lumea Atelier Maquillage Paris! Descoperă arta și frumusețea produselor noastre de make-up, inspirate de strălucirea și...

Social4 săptămâni inainte

Cum se evaluează cele mai bune tipuri de așternut pentru litiera pisicii?

Ține mirosurile urâte sub control și scapă isteț de praf În îndelungii noștri ani în care am avut pisici, am...

aer condiționat aer condiționat
Social1 lună inainte

Ghidul cumpărătorului pentru aparat de aer condiționat

Cu temperaturile ridicate din această vară apropiindu-se cu pași repezi, un aparat de aer condiționat devine o necesitate pentru a...

set fitness set fitness
Social1 lună inainte

Obține o performanță maximă la sală cu un set fitness potrivit

Atunci când vine vorba de activități fizice intense, cum ar fi antrenamentele la sala de forță sau exercițiile fizice în...

hair salon Bucuresti hair salon Bucuresti
Social1 lună inainte

Cele mai bune produse de îngrijire a părului pentru toate tipurile de păr

Părul este o parte importantă a înfățișării noastre și joacă un rol crucial în stima de sine și încrederea în...

Sisteme de supraveghere Sisteme de supraveghere
Social1 lună inainte

Sisteme de supraveghere video în Râmnicu Vâlcea

Sistemele de supraveghere video inteligente se numără printre cele mai populare opţiuni ale proprietarilor de imobile. Orice persoană îşi doreşte...

Eveniment1 lună inainte

HONOR lanseaza noul flagship Magic5 Pro in Romania

Noul HONOR Magic5 Pro oferă cea mai bună experiență de flagship din categoria sa, dispunând de progrese semnificative în materie de design, display...

Eveniment1 lună inainte

Analiza NextUp: impactul modificarilor fiscale din primele trei luni din 2023 asupra antreprenorilor din Romania

Munca la statele de salarii lunare a crescut cu aproximativ 25%, în timp ce obligativitatea declarației SAF-T a generat eforturi...

ferestre pentru sufragerie ferestre pentru sufragerie
Social1 lună inainte

Ce fel de ferestre pentru sufragerie sa alegi

Ferestrele sunt elemente importante in orice casa. Ele permit luminii sa intre in incapere si ofera o perspectiva asupra exteriorului....

alegerea ferestrelor alegerea ferestrelor
Social1 lună inainte

Care sunt cele mai frecvente greseli in alegerea ferestrelor?

Alegerea ferestrelor bune nu ar trebui sa se bazeze doar pe atractivitate, ci trebuie sa fie si bine izolate pentru...

Știrile Săptămânii