Connect with us

Uncategorized

Portretul unui meditator de limba engleză pentru copilul dvs. – exemplul Novakid.ro

Publicat

pe

La începutul unui nou an școlar, părinții sunt, firește, mai ocupați cu alegerea activităților extracurriculare pentru copiii lor. Un număr tot mai mare de familii optează pentru meditațiile virtuale sau școlile online, formate favorizate pentru flexibilitatea și capacitatea de a economisi timp și efort: poți studia de oriunde și poți, de asemenea, să-ți ajustezi programul la nevoile tale. Școlile online oferă mai multe oportunități de a alege un profesor. Părinții elevilor școlii online de engleză Novakid.ro au vorbit despre procesul de selecție al profesorilor online și despre ce trebuie să ai în vedere când se face alegerea finală.

Profesorul ideal este cel care… aderă la cerințele programului

Indiferent de vârsta elevului, educația necesită un program clar și detaliat. Părinții vor să înțeleagă ușor ce progres va avea copilul într-o lună, două, trei sau șase. În același timp, majoritatea doresc să se simtă „implicați” în pregătirea curriculum-ului. Acest lucru, desigur, nu antrenează o intervenție a părinților în munca experților educaționali, este însă suficient ca profesorul să descrie în detaliu programul de predare și să garanteze la final un rezultat.

Părinții susțin că în cadrul școlii Novakid: „Profesorul nostru este moderat strict, exigent, disciplinat. Prezintă materialul până când este pe deplin absorbit și înțeles, dar în același timp este pozitiv, prietenos și înțelegător”. „Un profesor ar trebui să rămână un profesor până la urmă. Este important ca profesorul să rămână cu programul și să lucreze pentru a obține rezultate. Și, de asemenea, explică clar materialul și corectează întotdeauna greșelile„.

Alvina Rusu, manager Novakid România, aduce în completare faptul că atunci „Când coordonezi programul cu părinții, ei se simt implicați și încrezători. Un părinte are nevoie de rezultate și este important să reflectăm acest lucru în program”.

cof

Profesorul ideal este cel care… știe cum să găsească abordarea potrivită pentru un copil

Competența și adaptarea la standardele curriculare sunt foarte importante. Dar părinții așteaptă de la profesor să aibă capacitatea de a găsi o abordare personalizată pentru fiecare copil. Pentru a rămâne mai mult timp pe un subiect dificil, aceștia încearcă să scoată un elev timid din carapacea sa ori să tempereze energia unui copil agitat pentru a se putea concentra mai bine. Acest lucru este valabil mai ales pentru activitățile extracurriculare, în care elevul este implicat 1:1 cu profesorul și nu este nevoie să „țină pasul” cu restul clasei.

De asemenea, părinții se așteaptă ca profesorii să atingă un echilibru între rigoare și prietenie. Profesorii care sunt prea stricți duc la respingere, iar cei relaxați fac părinții să fie suspicioși.

Unii părinți povestesc că „Profesoara a reușit să găsească o abordare față de copilul nostru și să-l cucerească. În același timp, ea se comportă liber și natural, are o abordare creativă, are propriul stil și rezolvă exercițiile cu cel mic captivându-l și nu punându-l sub presiune”.

Îmi place că profesorul își amintește interesele copilului, hobby-urile și personajele de desene animate preferate și le folosește activ în lecție”.

Profesorii care sunt prea serioși mă fac să mă simt inconfortabil. Într-o zi, am asistat la câteva cursuri cu fiul meu și un profesor făcea remarci precum ‘Oh, ce draguț!’ ca răspuns la fiecare cuvânt spus de cel mic. Mi-a dat impresia că îl stresa”.

Iar explicația vine chiar de la Helen Tourlayew, șeful Departamentului de Dezvoltare al Profesorilor Novakid, care ne explică cât de important este pentru un profesor să înțeleagă ritmul de învățare a unui elev: „Din punctul de vedere al profesorului, volumul de muncă al copilului ar trebui să corespundă nu doar nivelului și abilităților acestuia, ci și specificului ritmului său de învățare. În acest sens, o abordare individuală este crucială”.

Profesorul ideal este cel care… oferă feedback regulat

Un alt punct important este dorința profesorului de a oferi feedback. Pentru părinți, comentariile profesorului devin un indicator al progresului copilului. În același timp, se așteaptă ca profesorul să fie cât mai onest și imparțial.

Îmi place când un profesor oferă feedback obiectiv: ajută la eficientizarea orelor. Feedback-ul prea optimist și pozitiv este alarmant. Îngreunează înțelegerea reală a lucrurilor”.

„Ca părinte, ceea ce îmi place cel mai mult la profesorul nostru este că ne oferă feedback detaliat și îndrumări suplimentare.”

Alvina Rusu, manager Novakid România, explică rolul de a oferi feedback: „Pe lângă faptul că profesorul notează reușitele copilului, feedback-ul este și un instrument grozav pentru urmărirea progresului. Desigur, nimeni nu vrea să audă că micuțul lui nu se descurcă bine la ceva, dar aici îndatorirea profesorului este de a oferi corect feedback”.

Ce să cauți la un profesor înainte să îl alegi

Educația înaltă

Mai mult de jumătate dintre părinți, atunci când își aleg un profesor, se bazează pe nivelul său de pregătire profesională. În mod ideal, profesorul ar trebui să aibă studii superioare într-o materie de specialitate.

Un certificat internațional

În ceea ce privește limbile străine, este important să se acorde atenție la acreditările profesorului, dacă acesta are o diplomă internațională sau nu. Aceste certificate sunt eliberate după promovarea cursurilor speciale de formare ca profesori. Este important ca profesorul să finalizeze programa completă și nu versiunea redusă a cursului.

Experiența de muncă

Alege profesori cu cel puțin 3 ani de experiență. Se acordă atenție experienței de predare online, întrucât nici măcar profesorii talentați nu sunt întotdeauna capabili să treacă rapid de la un sistem școlar în format total fizic la formatul online.

Evaluarea altor părinți

Școlile online mari au evaluări ale profesorilor. Acestea sunt de obicei compilate pe baza feedback-ului de la alți utilizatori.

Despre Novakid

Novakid este școala online nr. 1 de engleză pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani din Europa. În anul 2017 s-a lansat pe piața internațională, ajungând să activeze în prezent și în România începând din iunie 2021. Profesorii acestei școli sunt vorbitori nativi ai limbii engleze, acreditați la nivel internațional prin certificate CELTA, TEFL, TKT și TESOL.

Modul de predare Novakid depinde de ritmul și capacitățile elevului. Fiecare curs este personalizat, începând cu prima lecție gratuită pe care școala o oferă noului cursant pentru a-i observa abilitățile și modul de lucru. Parcurgerea lecțiilor este interactivă, datorită activităților dinamice și inovative pe care profesorul le utilizează: excursii virtuale cu ajutorul tehnologiei, jocuri, videoclipuri și șabloane personalizate.

Pentru a afla mai multe despre școala de engleză Novakid vizitați www.novakid.ro.

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Cum poti usura viata unei femei insarcinate

AlexandraM

Publicat

pe

Exista mai multe modalitati in care poti ajuta o femeie insarcinata sa-si usureze viata, inclusiv:

 1. Ofera-i sprijin emotional: Fiind insarcinata poate fi o perioada emotionala dificila, asa ca asigura-te ca esti acolo pentru ea pentru a o sustine si a o asculta.
 2. Ajuta-i cu sarcinile casnice: Femeile insarcinate pot avea dificultati in a face anumite sarcini casnice, asa ca ofera-i ajutor in acest sens.
 3. Ofera-i un masaj: O data sau de doua ori pe saptamana, ofera-i un masaj pentru a o ajuta sa se relaxeze si sa se simta mai bine.
 4. Ajuta-i cu cumparaturile si pregatirile pentru bebelus: Poti ajuta prin cumpararea de articole necesare si prin pregatirea pentru venirea bebelusului.
 5. Planifica-i o iesire: Planifica o iesire in oras sau o excursie pentru a-i distrage atentia de la stresul sarcinii si pentru a-i oferi o pauza.
 6. Inconjoara-te de alti sustinatori: Asigura-te ca femeia insarcinata are o retea de sustinatori, cum ar fi familia si prietenii, care sa o ajute in aceasta perioada dificila.
 7. Fii intelegator: Incearca sa intelegi ca sarcina poate fi obositoare si ca poate avea nevoie de timp pentru a se odihni si a se recupera.
 8. Fa-i cadou un abonament la o clasa de yoga sau gimnastica pentru gravide: aceasta poate fi un mod minunat de a o ajuta sa se mentina in forma si sa se relaxeze in timp ce asteapta bebelusul.
 9. Ajuta-i sa se simta frumoasa: Fa-i cateva complimente despre cum arata si fa-i un cadou in legatura cu aceasta.
 10. Fii prezent si disponibil: Fiind prezent si disponibil pentru ea in aceasta perioada poate face toti diferenta.

Citeste in continuare

Uncategorized

Prahova – Cursuri GRATUITE de FRIZER pentru tinerii care nu au loc de muncă

Publicat

pe

 

Ce presupune meseria de FRIZER?

Frizerii au mai multe responsabilități: tăierea, tunderea, coafarea și vopsirea părului clienților conform cerințelor acestora. De asemenea, este important ca frizerii să poată oferi sfaturi clienților pentru îngrijirea părului și a scalpului.

Acesta poate fi un domeniu stabil deoarece oamenii vor avea întotdeauna nevoie de servicii de îngrijire și estetică, iar frizeria face parte din aceste servicii.

De asemenea, frizerii au de multe ori posibilitatea să își folosească creativitatea, ei având nevoie să fie la curent cu noile trenduri.

Proiectul ENTER oferă tinerilor cu vârsta între 16 și 29 de ani, fără loc de muncă din județul Prahova ocazia să se înscrie la Cursuri Gratuite de Calificare nivel 2 pentru ocupația FRIZER.

Proiectul este implementat de Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în colaborare cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova (AJOFM PH) și finanțat din Fonduri Europene.

Cursurile de FRIZER (dar și celelalte cursuri din cadrul proiectului) sunt acreditate de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Durata cursurilor de Frizer este de 360 ore – 120 ore teorie și 240 ore practică.

Conform unei statistici efectuate în anul 2022, veniturile din muncă ale tinerilor sunt mai mici decât cele ale lucrătorilor în vârstă: tinerilor din România le este mai greu să plătească cheltuielile zilnice cum ar fi facturile și chiria, iar 61% dintre ei își fac griji că nu vor găsi sau nu vor menține o locuință adecvată în următorii zece ani. De aceea, proiectul ENTER are ca scop creșterea gradului de ocupare în rândul tinerilor.

Participă la cursuri și vei obține o calificare care te va ajuta să-ți îndeplinești visele profesionale, să te angajezi și să ai un salariu decent.

Pentru a participa în proiect trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

 • Să ai vârsta între 16 și 29 de ani
 • Să nu fii angajat și să nu fii înscris într-o formă de învățământ în perioada participării în proiect.
 • Să ai domiciliul (reședința) în județul Prahova sau județele Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița, Călărași.

Te poți înscrie la unul din cursurile gratuite din cadrul proiectului ENTER completând formularul de la pagina www.inscriere-enter.ro, iar experții proiectului te vor contacta și te vor ghida pentru pașii următori.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:

Proiectul ENTER – Acces pe piața muncii pentru tinerii NEETs din Regiunea Sud-Muntenia

Pagina Facebook proiect: https://www.facebook.com/enter.sud

Pagină înscriere în proiect: https://www.inscriere-enter.ro

Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România:

https://www.ptir.ro/

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova – PARTENER

www.prahova.anofm.ro

Sediul central: Str. Nicolae Iorga, Nr. 1, Ploiești, jud. Prahova

Citeste in continuare

Uncategorized

De ce este colagenul important pentru piele

AlexandraM

Publicat

pe

Pielea este cea mai mare parte a corpului uman și joacă un rol esențial în protejarea organismului de factorii externi, cum ar fi razele solare, bacteriile, ciupercile și alte substanțe dăunătoare. Cu toate acestea, pielea este extrem de sensibilă și se poate deteriora rapid datorită îmbătrânirii, expunerii la factori externi și stresului. Pentru a menține sănătatea și strălucirea pielii, este important să înțelegem ce este colagenul și de ce este atât de important pentru pielea noastră.

Colagenul este o proteină naturală care se găsește în pielea umană, în oase, în cartilaj și în țesutul conjunctiv. Acesta este responsabil pentru menținerea elasticității și a fermității pielii, contribuind la prevenirea ridurilor și a liniilor fine. Colagenul ajută, de asemenea, la hidratarea pielii, la menținerea unei temperaturi optime și la menținerea unei structuri sănătoase a pielii.

În cazul în care nivelul de colagen din organism scade, pielea începe să se îmbătrânească prematur. Acest lucru se datorează faptului că colagenul ajută la menținerea elasticității și a fermității pielii, iar când acesta scade, pielea își pierde elasticitatea și se întinde, ceea ce duce la apariția ridurilor și a liniilor fine.

Există multe moduri în care puteți îmbunătăți producția de colagen în organism. Una dintre aceste metode este consumul de alimente bogate în vitamina C, care ajută la stimularea producției de colagen. De asemenea, puteți folosi produse cosmetice speciale care conțin ingrediente care ajută la stimularea producției de colagen și la îmbunătățirea elasticității pielii.

Cu toate acestea, cel mai important lucru de reținut este că colagenul joacă un rol esențial în menținerea sănătății pielii. Prin urmare, este important să înțelegeți ce este colagenul și de ce este atât de important pentru pielea dumneavoastră. Prin consumul de alimente bogate în vitamina C și prin folosirea produselor cosmetice speciale, puteți stimula producția de colagen și puteți menține sănătatea și strălucirea pielii.

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

vestiare metalice vestiare metalice
Social8 ore inainte

Uzina Mecanică Vâlcea – vestiare metalice la comandă

Un vestiar reprezintă un spațiu de depozitare care ne permite să ne așezăm lucrurile personale și hainele de exterior (geci,...

Cultură16 ore inainte

Diferența dintre sticla acrilică (plexiglas) vs policarbonat (Lexan)

Diferența dintre sticla acrilică (plexiglas) vs policarbonat (Lexan) Acrilic (de asemenea, cunoscut sub numele de plexiglas) și policarbonat (de asemenea, cunoscut sub numele de...

ferestre din PVC ferestre din PVC
SocialO zi inainte

Alegerea de ferestre din PVC potrivite pentru casa ta

Sa alegi cele mai bune ferestre din PVC pentru casa ta reprezinta de multe ori o sarcina deloc placuta, mai...

Seturi fitness Seturi fitness
Sport2 zile inainte

Top 7 exerciții pentru creșterea masei musculare în zona fesierilor

Exercițiile fizice sunt adesea asociate cu îmbunătățirea imaginii corpului, menținerea greutății și reducerea anxietății și depresiei. Noi toate punem mare...

Motocultor Motocultor
Social3 zile inainte

Motocultor Rotakt – ajutorul de care ai nevoie

Un motocultor este foarte util oricărui mic fermier deoarece pregătirea solului este una din principalele sarcini efectuate înainte de plantarea...

ferestre PVC ferestre PVC
Social3 zile inainte

Usi si ferestre PVC realizate pe comanda – WindowMAG

Tipul de usi si ferestre PVC reprezinta una dintre cele mai populare optiuni pentru izolarea termica a locuintei. Acestea sunt...

sistem de securitate sistem de securitate
Social4 zile inainte

Ce este un sistem de securitate pentru locuință și cum funcționează

Avansul tehnologic, dar și vremurile pe care le trăim, sunt factori care ne determină să ne protejăm locuința, bunurile, iar...

Pachet cazare Pachet cazare
Social4 zile inainte

Pachet cazare pentru sărbătorile Pascale 2023 la Hotel Izvoare – Căciulata

Știm cât de mult vă doriți să ieșiți din cotidianul de zi cu zi și să petreceți timp de calitate...

Timisoara Timisoara
Social5 zile inainte

Timisoara – Ce poti vizita in orasul de pe Bega?

Dupa cum bine stii deja, Timisoara se numara printre cele mai frumoase orase ale tarii noastre. Ceea ce diferentiaza acest...

boiler cu acumulare boiler cu acumulare
Social6 zile inainte

Tot ce trebuie să știi despre boiler cu acumulare

Boiler cu acumulare este încă un produs extrem de răspândit menit să asigure producția de apă caldă în locuințe. Ușor...

Uși de interior Uși de interior
SocialO săptămână inainte

Uși de interior în 2023: ce factori să iei în considerare

Când vine vorba de amenajarea locuinței, fiecare produs trebuie ales cu atenție, în special uși de interior. Elementele de design...

Eveniment2 săptămâni inainte

Pentru tinerii NEETs: cum te ajută înregistrarea la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă

Dacă ești Tânăr NEET (nu au un loc de muncă și nu ești înscris la cursuri de formare sau altă...

Social2 săptămâni inainte

Conserve pentru câini: la ce trebuie să fii atent înainte de a le cumpăra?

  Alimentația la câini joacă un rol esențial atunci când vine vorba despre modul în care aceștia se dezvoltă, mai...

Social2 săptămâni inainte

Ghid: la ce să fii atentă atunci când cumperi o vesta din blană naturală

  O vesta din blana naturală este și trebuie să fie o piesă premium pentru garderoba ta. Acest obiect vestimentar...

Scule si unelte Scule si unelte
Social2 săptămâni inainte

Scule si unelte electrice profesionale la preturi de top

Uneltele de constructii sunt esentiale atat pentru profesionistii din domeniul constructiilor cat si pentru cei care doresc sa-si faca singuri...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cum este realizata dezinsectia in birouri

Dezinsectia in birouri poate fi o adevarata provocare, mai ales daca nu se iau masuri preventive adecvate. In primul rand,...

urgenţe stomatologice urgenţe stomatologice
Social1 lună inainte

Unde tratezi urgenţe stomatologice în Bucureşti

Durerile de dantură pot fi un coșmar pentru fiecare dintre noi, însă cu ajutorul antiinflamatoarelor de cele mai multe ori...

Cursuri make-up Cursuri make-up
Social1 lună inainte

Cursuri make-up în Râmnicu Vâlcea by Cristina David

Orice doamnă şi domnişoară ştie că un machiaj reuşit are drept scop evidenţierea trăsăturilor feţei. Totuşi, se spune că makeup-ul...

Știrile Săptămânii