Connect with us

Afaceri

Cum te ajuta SEO sa-ti monetizezi blogul

Publicat

pe

Astazi, blogurile nu mai sunt doar o sursa de entertainment, ci si o modalitate prin care iti poti transforma pasiunea intr-un venit pasiv. Iar un instrument esential cand vine vorba de monetizarea blogului este in mod evident SEO.

Foarte multi considera ca optimizarea este necesara doar in cazul business-urilor, lucru complet fals. Prin optimizare se doreste imbunatatirea aspectului estetic, a vitezei de incarcare, cresterea traficului si raportarea la tendinte etc. Toate aceste lucruri si nu numai, iti vor influenta relatia cu Google, principalul motor de cautare care-ti va gazdui website-ul, dar si cu posibilele branduri ce te pot ajuta sa-ti imbunatatesti considerabil veniturile. Punctual, iata cum poti transforma prin SEO un blog, intr-o cariera profesionala de succes.

 

Publicare de advertoriale SEO

Principala modalitate prin care poti obtine castiguri cu usurinta prin intermediul unui blog este scrierea creativa de texte. Daca acest lucru nu reprezinta o dificultate pentru tine, atunci iti poti optimiza blogul cu articole SEO in urma carora brandurile sa ajunga mai usor la tine si sa-ti propuna gazduirea sau scrierea de advertoriale platite.

 

O baza solida ti-o vei construi in mod evident, in timp. Insa, cu cat incepi mai devreme sa cunosti conceptele SEO si sa le integrezi in pagina ta, cu atat vei putea avea acces mai usor la diferite optiuni prin care sa-ti suplimentezi veniturile. Poti citi mai multe informatii despre impactul advertorialelor in acest material extrem de bine structurat, disponibil pe gazetadedimineata.ro.

Publicare de link-uri

In cazul in care nu ti se solicita sa redactezi sau sa publici advertoriale, ori cauti o activitate extra generatoare de venituri, publicarea link-urilor este de asemenea o solutie. De exemplu, iti poti creea un site de afiliere urmand ca, la un anumit numarul de click-uri sau comenzi intreprinse in urma link-urilor tale, sa primesti un anumit comision. Sigur, sunt si companii care-ti ofera o suma fixa de bani pentru publicarea unor link-uri intr-o serie de articole deja existente pe site, iar pe alocuri unele iti pot oferi extra un comision cu fiecare tranzactie desfasurata prin acestea.

Ofera profesionalism si personalitate site-ului

Un site optimizat SEO nu este usor de trecut cu vederea. Acesta va fi mai bine indexat in motoarele de cautare si, in cele din urma, calitatea informatiilor va prima in relatia cu cei care acceseaza site-ul. Ca prin urmare, pagina ta va avea un aspect mult mai atragator, mai profesional, dar si personal totodata, cu o nota aparte de unicitate prin care se va deosebi cu usurinta de concurenta.

Poti monetiza prin diferite aplicatii

Platformele de blogging si dezvoltatorii de aplicatii au creeat astazi numeroase modalitati prin care sa uneasca detinatorii de pagini personale, cu brandurile, oferind un serviciu cu beneficii reciproce. Insa, o mare majoritate a aplicatiilor si uneltelor de monetizare ofera acces la aceste actiuni doar in anumite conditii. In mod evident, un blog bine optimizat, care este organizat si construit in mod corespunzator, va avea mai multe sanse sa aiba contact cu ele, ca de exemplu, cu Google Ads. Iar in acest mod ti-ai putea largi spectrul de activitate prin care poti sa obtii castiguri.

Te ajuta sa ai o interfata prin care sa comunici usor

Atentia la limbaj, la elementele care insotesc o pagina, precum si la modul in care sunt afisate anumite elemente sau numarul acestora, sunt cateva dintre aspectele ce nu lipsesc de pe o pagina sau un blog de ansamblu. Iar acestea vor determina implicit un aspect mai prietenos prin intermediul caruia vei comunica mai usor informatiile catre public, dar si cu brandurile care vor dori sa-si asocieze imaginea cu tine.

 

Pe cont propriu, intelegerea si aplicarea normelor SEO poate fi dificila. Insa, daca ai nevoie de ajutor, poti apela la Mogu.ro, o agentie care transforma orice pagina, in portofoliul unui adevarat profesionist.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cutiile poștale de bloc și copiii

Publicat

pe

Cutiile postale ies mereu în evidență pentru copii. Copiii, mai ales la vârstele mici se află întotdeauna în cursa cu ei înșiși pentru a descoperi ceva nou. Ei sunt atrași de cutiile închise pe care le primesc pe post de cadouri. Întotdeauna vor încerca să deschidă o jucărie pentru a vedea ce e în interiorul acesteia. 

Cutiile postale de bloc sunt mereu în atenția celor mici. Ei observă că părinții lor merg mereu în acel spațiu cu multe cutii și iau câte ceva de acolo, fie o scrisoare, fie un flyer, sau un aviz.

Așa se face că întotdeauna copiii își vor dori să meargă mereu la cutiile poștale.

Cutiile poștale și imaginația celor mici

 

Cei mici au o imaginație debordantă. Ei sunt la vârsta poveștilor, a explorărilor și întotdeauna își vor dori să vadă ce se ascunde în cutiile poștale. Părinții trebuie să le explice că unele lucruri trebuie deschise la un anumit moment și la o anumită vârstă, atunci cât ei pot înțelege la ce folosește acel lucru.

Copiii percep cutiile poștale ca pe un lucru benefic pentru că mereu părinții lor merg la acestea.

Când copiii cresc, ei vor ști să meargă ei înșiși să deschidă cutiile și să ia tot ceea ce vor găsi acolo pentru a-l aduce în casă.

Cutiile poștale de la case au o ușiță care se deschide prin interior, iar copiii care se joacă în curte aud când poștașul pune ceva în cutia poștală.

 

Cutiile poștale de bloc și interesul copiilor

 

Copiii vor fi atrași de faptul că în fața lor sunt multe cutii care seamănă între ele și tot mai mulți oameni merg acolo și descoperă ceva în interior. Cutiile poștale de bloc au o fantă de introducere în ușița pe care adulții o deschid pentru a lua ceea ce a fost pus în interior.

Interesul copiilor față de cutiile poștale crește mai ales când ei învață să scrie și vor redacta ei înșiși scrisoarea pentru Moș Crăciun. Ei vor pune scrisoarea în cutia poștală și vor avea surpriza să descopere sub brad jucăria sau cartea pe care și-au dorit-o. Astfel, copiii vor manifesta un interes deosebit pentru cutiile poștale pentru că acestea au rolul lor în relația, să zicem, cu Moș Crăciun.

Cu cât vor crește în vârstă, copiii vor merge la cutia poștală. Chiar dacă vor învăța să folosească aplicații IT, e-mail-uri, mereu se vor duce la cutiile poștale sau la cutiile poștale de bloc pentru a rememora faptul că au primit de acolo, cândva o surpriză.

Citeste in continuare

Afaceri

Alege jucării din pluș, cadouri pentru copii prin Gift Express

Publicat

pe

O zi de naștere este o sărbătoare importantă și semnificativă în viața fiecărui copil și a părinților săi. Dar prima zi de naștere din viață, este considerată deosebit de interesantă. La prima vedere pare că este foarte greu să faci un cadou unui copil de un an, dar de fapt nu este deloc așa. Trebuie doar să decizi care sunt opțiunile pentru cadouri și ce trebuie să prezinți cu adevărat copilului. Știai că jucăriile din pluș precum cățeluși, ursuleți, iepurași, într-un cuvânt, jucăriile moi nu sunt numai cadouri pentru copii foarte mici? Odată ce ai făcut cadou o jucărie din pluș, copilul primește un adevărat prieten. O jucărie din plus moale joacă un rol semnificativ în viața oricărui copil și îi afectează în mod semnificativ dezvoltarea psihofizică. Pentru ca un copil să se dezvoltă bine, psihologii recomandă ca părinții să înconjoare copiii cu jucării de pluș frumoase și plăcute la atingere. În camera pe care ai alocat-o pentru copilul tău, trebuie să existe jucării de plus de calitate.

Atingerea jucăriei de pluș provoacă plăcere prin senzații tactile și creează un sentiment de siguranță copilului. Copilului îi place foarte mult să-și îmbrățișeze iubitul ursuleț sau cățeluș și să adoarmă lângă el. Copilul se împrietenește cu drăguțul său animal pufos, învață să aibă grijă de el, să empatizeze. O jucărie confortabilă de pluș formează la un copil o atitudine pozitivă față de lume. Și să adoarmă cu o jucărie moale și caldă este o plăcere. Poți alege astfel de cadouri pentru copii din magazinul online giftexpress.ro.

Cele mai faimoase cadouri pentru copii

Cea mai faimoasă și populară jucărie din lume pentru copii, și chiar pentru adulți, este ursulețul de pluș. Milioane de ursuleți sunt fabricați de producători în fiecare an, și nu vei crede, fiecare dintre ei își găsește proprietarul. Ursuleții de pluș sunt dăruiți de ziua de naștere, de Moș Crăciun, în cinstea unui eveniment și chiar așa, fără motiv. Un ursuleț de pluș prezentat cadou aduce zâmbet și încântare nu numai copiilor, ci și oamenilor de toate vârstele. Mai mult, putem spune că un ursuleț de pluș este un cadou universal care mulțumește atât pe băieți, cât și pe fetițe. Nu e de mirare că există atât de multe filme de animație în care personajul principal este un ursuleț.

Cadouri pentru copii – jucării cu accesorii

Adesea jucăriile de plus pentru cadouri pentru copii, sunt produse cu inimioare cu mesaje de dragoste, îmbrăcați cu vestă și șapcă etc. Un pui de urs sau un spiriduș vesel și plăcut atrage orice copil și devine cel mai bun prieten al său. Chiar și în creștere, copiii și oamenii păstrează adesea jucăriile de pluș care le-au fost foarte dragi în copilărie. De obicei, aceasta este prima jucărie, care poate că nu este foarte frumoasă, nici prea nouă, dar, totuși, cea mai scumpă. Pentru mulți oameni, ursulețul de pluș devine prima jucărie din copilărie. Jucăriile de plus de pe site-ul www.giftexpress.ro sunt realizate dintr-un material special care este potrivit pentru copii. Blana jucăriilor este prelucrată cu atenție, dezinfectată cu agenți antialergici. Prin urmare, jucăriile de pluș pentru copii sunt complet sigure din punct de vedere al sănătății.

 

Citeste in continuare

Afaceri

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

Publicat

pe

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu poți interfera singur cu structura fațadei. La rândul său, în cazul unei case unifamiliale, izolarea poate fi o investiție care necesită cheltuieli considerabile. Totuși, pe cont propriu, la un cost redus, se poate asigura o izolare adecvată a ferestrelor, care sunt adesea un punct critic în izolarea termică a apartamentului. Izolarea termică cu plăci din plastic pe fereastră este o soluție care este din ce în ce mai utilizată în țările occidentale. Se pare, că geamurile din plastic vor funcționa excelent.

Pe scurt, o astfel de izolație a ferestrelor constă în atașarea unui strat suplimentar de sticlă acrilică pe interiorul ferestrei. Datorită transparenței foarte mari, un astfel de plexiglas pentru fereastră este practic invizibil. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji cu privire la faptul că plasticul își va schimba culoarea în timp sub influența soarelui. Acest material este rezistent la razele UV. Cu toate acestea, principalul avantaj al unui astfel de plastic pentru o fereastră, este proprietatea sa de izolație termică. Acesta va ajuta la menținerea aerului cald în interior și va preveni răcirea camerei foarte mult.

Plăcile din plastic pentru ferestre – de unde să le obții?

Dacă dorești să utilizezi o astfel de soluție în casa ta, primul pas ar trebui să fie măsurarea atentă a geamului intern a ferestrei. Cu cât plasticul se potrivește mai bine cu fereastra, cu atât își va îndeplini mai bine funcția de izolație termică. Deja în etapa de măsurare, ar trebui să iei în considerare și modul în care se va monta placa din plastic pe fereastră. Tăierea plasticului la o dimensiune atât de exactă acasă poate fi dificilă, dar, specialiștii îl vor tăia la dimensiunea exacta. Plasticul transparent este cel mai bun pentru izolarea unei ferestre dintr-o casă sau un apartament.

Proprietățile acestui material determină gama largă de aplicații. Plasticul transparent se caracterizează printr-o transmitere semnificativă a luminii vizibile, într-un procent de 90-99%. În plus, este rezistent la rupere, făcându-l o alternativă la sticla tradițională. Geamurile pentru mașini, capace de iluminat pentru mașini, cabine de control pentru luminatoare, geamurile avionului și pereții cu efect de seră, sunt fabricate din acest material.

Plăcile din plastic sunt sub diferite forme: plăci Plexiglas, plăci policarbonat, plăci PVC, Plăci Pet și sunt, de asemenea, rezistente la condițiile meteorologice. Sub influența radiațiilor ultraviolet, plăcile policarbonat cu protecție UV nu se îngălbenesc, ceea ce păstrează valorile estetice, în mare măsură necesare în cazul fabricării produselor pentru industria publicitară. Materialul este produs sub formă de blocuri, plăci, tije și țevi. Prin urmare, își găsește locul nu doar printre înlocuitorii de sticlă, ci și în geamul de ceas și reflectorizante, elementele decorative și obiectele de uz casnic, și chiar unele elemente ale instrumentelor de birou sau ale instrumentelor muzicale.

Utilizarea populară a placilor din plastic

Am menționat deja unele dintre cele mai populare utilizări ale plasticului, dar popularitatea acestui material se datorează și versatilității sale. Plasticul poate fi folosit și ca:

  • decorațiuni (de exemplu, în ceasuri),
  • abajururi pentru veioze și faruri,
  • geamuri pentru mașini, avioane, iahturi,
  • închideri pentru balcon,
  • ecrane acustice,
  • vitrarea ghișeelor ​​magazinelor etc.

Plasticutransparent este un înlocuitor de sticlă popular, dar utilizarea sa este asociată cu costuri mult mai mari. Cu siguranță, ar trebui să fie utilizat acolo unde sticla este prea slabă și poate fi un pericol dacă este deteriorată. Astfel de locuri pot fi vecinătatea terenului de sport, dulapuri publicitare expuse deteriorării, cabine de duș, umpluturi de ferestre și uși. Este, de asemenea, utilizat în cazul în care utilizarea sticlei este o povară prea grea. Utilizarea plasticului permite reducerea greutății la jumătate. Pentru majoritatea aplicațiilor, grosimile de 2-6 mm sunt suficiente. Panourile cu grosimea de 8-20 mm sunt deja suficient de rigide încât să poată fi folosite ca pereți despărțitori, geamuri ale vitrinelor și de asemenea, ca material pentru acoperișuri.

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Haine sport Haine sport
Social18 ore inainte

Haine sport pentru sezonul rece

Îți place la nebunie să faci sport, și mai ales, să faci sport în natură? Nu ştii ce haine sport...

Ferestre termopan Ferestre termopan
Social19 ore inainte

Ferestre termopan, piesa cheie în amenajarea băii

Ferestre termopan sunt o alegere inspirată pentru a fi montate în baie atât din punct de vedere al funcționalității, cât...

Motofierăstrău Motofierăstrău
Social2 zile inainte

Motofierăstrău electric sau pe benzină: pro şi contra

Alegerea unui motofierăstrău nu este întotdeauna un lucru uşor de făcut. Mai ales când există atât de multe modele pe...

calorifer calorifer
Social3 zile inainte

9 paşi să aerisești corect un calorifer

A venit momentul acela din an în care pornim centrala termică din casă pentru asigurarea confortului termic. Nu de multe...

SportO săptămână inainte

Meciul vietii pentru cel mai iubit luptator din Banat. Raul Catinas lupta cu numarul 1 mondial din K1

TIMIS. Raul Catinas va urca in ring sambata 19 noiembrie in main-eventul celui mai puternic turneu profesionist de kickboxing din...

Social2 săptămâni inainte

Gecile de iarnă și scaunele auto pentru copii: aspecte esențiale de siguranță

Se face frig! Și va fi oficial iarnă în câteva zile. (Serios, timpul zboară.) Părinții care locuiesc în climatele mai...

Black Friday Black Friday
Social3 săptămâni inainte

Black Friday – Cele mai așteptate reduceri ale anului vin și la Glasspandoor

Perioada Black Friday reprezintă prilej de bucurie pentru români, întrucât este cunoscut ca fiind cea mai avantajoasă perioadă pentru cumpărături....

WindowMAG WindowMAG
Social4 săptămâni inainte

WindowMAG – Croim ferestre şi uşi după gustul tău!

La WindowMAG ştim că fiecare locuință are propria sa personalitate, propriul stil și dimensiuni unice. Iar o casă temeinică are...

Taverna Laguna Taverna Laguna
Social4 săptămâni inainte

Taverna Laguna – un restaurant de lux în Râmnicu Vâlcea

Luna noiembrie vine cu noutăţi pentru locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea. Restaurantul Taverna Laguna își va întâmpina clienții cu meniuri diverse, pregătite...

pachete cadouri pachete cadouri
Eveniment4 săptămâni inainte

Pachete cadouri pentru ziua onomastica. Ce poti oferi de Sf. Mihail si Gavril?

Onomastica sau ziua numelui este o traditie specifica tarilor europene, in care cei ce poarta numele unui sfant sunt sarbatoriti...

Deep Forest Fest Deep Forest Fest
Eveniment4 săptămâni inainte

Deep Forest Fest – Festival de tradiţie la Rm. Vâlcea

Din dorinţa de a pune Râmnicu Vâlcea pe harta marilor festivaluri de muzică electronică ale României şi nu numai, a...

Tâmplăria PVC Tâmplăria PVC
Social4 săptămâni inainte

Tâmplăria PVC cu sticlă TRIPAN – ce este, avantaje și dezavantaje

Tehnologia avansează continuu, iar acest lucru se reflectă în gama tot mai diversificată a produselor de pe piață, cu specificații...

haine de sală haine de sală
Social1 lună inainte

Ce haine de sală să alegi pentru o mobilitate bună şi aspect hot!

Iubești să mergi la sală și să faci diferite activități sportive, însă îți place să fii fashion şi să arăți...

ferestrele si usile din PVC ferestrele si usile din PVC
Social1 lună inainte

Care sunt avantajele pentru ferestrele si usile din PVC

Cererea tot mai mare pentru tamplarie bine conceputa a dus la progrese in calitatea, functionalitatea si textura ferestrelor. Ferestrele si...

Glasspandoor Glasspandoor
Social1 lună inainte

Glasspandoor nu este doar un business, ci este o mână de ajutor pentru comunitate!

La Glasspandoor am înțeles încă de la început că implicarea în mediul social este o normalitate. Nu este suficient să...

centrala termică centrala termică
Social1 lună inainte

5 semne că trebuie să schimbi centrala termică

Schimbările de temperatură ne anunță că sezonul rece începe ușor să își intre în drepturi, ceea ce înseamnă că va...

Eveniment1 lună inainte

Cum alegi o firma de curatenie?

Având în vedere că a face curățenie într-un anumit spațiu ia timp, este o idee foarte bună să ai în...

Motocultor rotakt Motocultor rotakt
Social1 lună inainte

Cum te ajută un motocultor Rotakt în grădină

Dacă intenționați să începeți amenajarea unei grădini, este posibil să vă fi venit ideea de a folosi un motocultor Rotakt pentru...

Știrile Săptămânii