Connect with us

Exclusiv

un „împrumut” din județul Iași – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Vă spuneam în investigațiile trecute despre ce îndeletniciri de mare lider și manager are Matei Valentin, directorul împuternicit la Penitenciarul Ploiești …

Acum aflam de pe site-urile de profil ca si-a pus casa la vânzare si lumea se întreabă fiecare de ce ar face asta…

Va prezentam variantele găsite:

  1. Soția a aflat de Beeee!!! Oița mioritica si s-a saturat ca ciobanul nostru sa tot strângă la piept oi ale altora,
  2. Nu ii mai ajunge casa ca sa tina banii luați de la „colaboratorii” din afara/ dinăuntru penitenciarului pe care îl conduce in bătaie de joc.
  3. Pute rău treaba mare, făcută pe sistemul de siguranța națională si trebuie sa își ia tălpășița repede la A.N.P., unde este așteptat de trioul de prieteni: Halchin, Ilie si Păun , ca sa fie protejat.
  4. Cu toate ca are bani, a constatat ca avocații pentru procesele penale sunt undeva la 10-15.000 euro per etapa, deci… daca nu ai agonisit când trebuia… la iarna vei îngheța, chiar daca te învelește blana oiței.
  5. Părerea noastră: „anumiți creditori” își cer atențiile înapoi si trebuie sa spele putina… probabil la A.N.P. caci nicio alta unitate nu dorește asemenea specimen. Ca nu își dorește, este evident… dar la fel de evident este si faptul ca directorul tot împuternicit de la Penitenciarul Târgșor este picat in mare dizgrație… si cum Sfântul Matei! Neprihănitul! nu este la primul pumnal înfipt in spatele unui prieten, noi pariem la momentul asta pe o rocada intre cei doi. De ce? Pentru ca decât sa nu mai faci niciun ban, mai bine faci mai putini… iar când structura politica va fi iar favorabila, se va întoarce.

 Începem cu o alta curiozitate, pe care cu părere de rău redacția a observat-o prea târziu pentru a fi prinsa alături de prima.

Va întrebam: ”Oare în ce sindicat credeți că erau cei prezentați data trecuta??? Ați ghicit, desigur, cel condus de Stoica si de Anghelache… Acum continuam cu curiozitățile… oare este normal ca toți membrii aleși de director in componenta Comisiei de disciplina sa fie din același sindicat? Oare este normal ca la Comisia de disciplina sa fie președinte, șeful unui sindicat? Pentru existenta monopolului, da… toți cei contra lui Sfânt Matei! Neprihănitul! vor fi pedepsiți pe repede înainte, iar cei care vor considera ei ca sunt ai lor, ca pot veni in sindicatul lor,  vor fi scăpați de orice incriminare.

De când Stoica cel puturos este la președinția Comisiei a crescut alarmant numărul sesizărilor către oamenii pentru care HADES are un colt… Nu suntem răutăcioși când ii spunem puturos… este de renume in unitate ca el nu mai sta la motivarea referatelor sau la discuțiile Comisiei, fiind foarte sictirit de atâta frunza tăiată la câini… si acestea erau coordonate de cele doua bune prietene: WONDER WOMAN si Museau De Cheval, ambele cu studii juridice: una cu un dosar penal ce bate la ușă iar cea din urma care a interpretat legea in așa fel încât furtul banilor publici pentru o chirie fictiva este COOL!

Consideram extrem de alarmant ca intre aceste persoane fără scrupule se regăsesc ofițeri ai Academiei de Politie(Matei Valentin, Stoica Costin, Coada – fosta Temelie), care au pretenția sa fie respectați si plătiți pentru mârșăviile pe care le fac, cu bani publici.

Dar cum zice poetul… sa revenim la oițele noastre… si azi vom aborda:

Pasul 3. Exterminarea puricilor

Puricii, in cazul de fata, sunt acei nemernici angajați ai Penitenciarului Ploiești care tot stau pe cei amintiți in paginile noastre si tot ii fac sa se scarpine, jenându-i permanent, ciupindu-i… si care tot încearcă sa le strice pasențele.

De departe cel mai afectat de acest flagel este HADES = Cerber ar lui Halchin Dan, director A.N.P. care este pișcat permanent de colegii neascultători. Daca in cazul unora frica a fost suficienta sa se arunce de pe HADES, sunt unii care nici cu KillTox, nu vor sa renunțe la a fi corecți si a nu lăsa îngenunchiați.

Azi, va vom divulga ce se mai petrece prin Penitenciarul Ploiești, in aceasta tragica drama, plătită publicului din banii noștri, publici.

 Puricele Satana: sub forma ofițerului secretariat, probabil cea mai guraliva persoana a unității, are obiceiul de a nu păstra secretele lui HADES. Pentru ca prin natura funcție trebuia sa ia la cunoștința de multe dintre ilegalitățile făcute de HADES&WONDER, i sa arătat o cușcă îndepărtată in unitate unde poate sta… la secretariat nu avea loc de WONDER, agenta cu greutate. Chiar si de acolo, puricele nostru tot reușea sa cunoască dintre dedesubturile caracatiței.

 Daca atribuțiile ei erau sa coordoneze secretariatul, Penitenciarul Ploiești este… unicul unde agentul secretariat, adică WONDER avea șef nemijlocit pe director, la egalitate cu ofițerul. Așa se face ca WONDER putea lua salariu de merit mereu… propusa ce cel pe care îl hrănea zilnic, HADES.

Tot Puricele Satana a fost cea care a îndrăznit sa scrie in registrul de audiente când un renumit fost deținut a venit in audienta la HADES cu gura mare sa ii dea înapoi bunurile primite „cadouri”. Desigur, de atunci nu mai are acces nici in secretariat si nici la audiente nu mai este luata. CINE știe ce mai aude si nu știe sa tacă?!

Pentru a nu sta degeaba in aceasta perioada/a nu mai aduce atingere onoarei marelui câine al A.N.P-ului, HADES a decis sa o trimită la  rezolvat de cercetări disciplinare ale deținuților. Colcăie de ofițeri instructori in paza, dar daca sunt in sindicatul care trebuie… ei au dreptul sa taie frunza la câini… puricii sa muncească!!!

 Puricele Nebun, sunt forma consilierului juridic este persoana care tot își cere drepturile prin instanță. Luata in derâdere pentru apucăturile ei, unele dintre drepturile financiare le-a si câștigat… dar HADES nu dorește sa i le pună in plata… De atunci orice zice Puricele nebun, este greșit. Chiar de aduce probe si adrese ca nu e așa… tot nebun este găsit si luat la cearta.

Celebra este ședința unde a fost dat afara după ce a fost si umilit Puricele Nebun, pe motiv… ca avea dreptate. Reacție perfecta a lui  HADES, zicem si noi… pe care îl susținem pana la capăt.

       De toata frumusețea este situația in care HADES, care nu mai are timp sa își facă treaba de manager(nu ca ar ști ce sa facă) si uita sa trimită niște hârtii la instanță si ii vine amenda… si caută sa găsească Puricele Nebun ca fiind vinovat. Ca sa se asigure ca tot face un rău, o baga si in comisia de disciplina. Tot sa facă ceva, înțelegeți!?

       Puricele Harry Potter, sub forma ofițerului cu documente clasificate este cel care tot îndrăznește sa nu îndeplinească atribuțiile celor din paza: ba nu vrea sa facă treaba șefului de tura, ba nu vrea pe cea a ofițerului instructor siguranța, ba are tupeul sa suspecteze pe HADES ca are o rata in gura care încă măcăie…

       Pentru neobrăzarea lui a primit 3 pedepse într-o săptămână de către penala Comisie de disciplina, ba chiar a fost chemat la centru sa i se atragă atenția ca ciupește un breed de soi.

       Supărat de situație, a avut tupeul sa își facă sindicat… neînțelegând ca DOAR CEI din sindicatul lui WODER&STOICA au trecere la jupan. 

       Fost frate de sânge cu HADES, Puricele Harry Potter nu știe cat de apreciat este el de fapt. Nu credem ca si-a dat seama de asta nici când HADES tipa la el sa se duca la o percheziție – unde iar trebuia sa facă treaba protejaților ofițeri din paza, iar Puricele(din informațiile noastre confirmate),  ii spunea ca este de dus la spital. Nici după confirmarea spuselor de către cabinetul medical, HADES nu a putut renunța la acest Purice drag, doar, doar… s-o scădea numărul puricilor cu 1…

Puricele Maica Stareță, cunoscuta dvs. din dosarul ce este cu iz penal pentru WODER si HADES& alții, a calcat strâmb fără de cățelușul nostru cu parul creț… Purice credincios, Maica este unsa cu toate alifiile si nu pare sa înțeleagă de ce trebuie sa bage mana in miere… Azi așa, mâine așa… pana când HADES, precum ochiul lui SAURON, a luat-o in vizor… si uite cum, a început sa ii dea sa facă tot felul de activități extra ca sa își arate HADES puterea.

Desigur, aceste activități puteau fi făcute de alți protejați, dar atunci nu ar mai fi amuzant…nu?!

Despre o mulțime de agenți la care HADES avea polițe de plătit, nu mai amintim… la fel despre ofițeri care trebuie sa se conformeze cerințelor lui, departe de lege… Toți oamenii aceștia, care nu vor sa facă ilegalități, sunt luați la țintă de puternicul HADES.

La fel ca si puricii de mai sus, toți vor sa își facă in legalitate treaba, sa nu aibă de-a face cu caracatița si toate favorurile pentru anumite categorii de persoane: cadre sau deținuți.

Sfântul Matei! Neprihănitul! pariem ca nu va reuși sa îngenuncheze o unitate întreagă. Chiar de unii purici vor muri, chiar de unii purici vor fugi, vor exista mereu alții care sa le ia locul pana când ei cu tot cu breedul lor de soi, vor ajunge niște paria.

Pariem ca la un sondaj confidențial, maxim 10% dintre colegi ar plânge după HADES&WODER. Cam trist când te crezi un mare lider, nu?

       Reamintim cititorilor că nu discutăm de o telenovela amuzantă ci de ce se întâmplă de 2 ani de zile la unul dintre sistemele de apărare ale statului, ce dorește să fie apreciat, valorizat, bine plătit!

       PĂI, PENTRU CE AVETI ASA PRETENTII? (Cerasela N.).

N.R – Mai reamintim doar ca, investigatia noastra a pornit de la mafia gunoaielor si cum o firma din aceasta caracatita din Prahova „beneficiaza” de detinuti/”inchiriaza” la munca pe filiera Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI, in baza proiectului lansat de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin.
Punerea in dependenta a Comisarului șef de poliție penitenciară Valentin MATEI de catre reprezentantii acestei societati ne-au determinat  sa incepem dezvaluirile cu derapajele de la lege ale sefului – IMPUTERNICIT – la comanda Penitenciarului Ploiești, fiind o institutie esentiala a statului. (Cristina T.).

Povestea din spatele afacerii „Bomba ecologica de la Pleasa” care este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood, nu inainte de a intreba (prietenii stiu de ce…): Florin Iosif de la TYMBARK este bine?

Bomba ecologica de la Pleasa/Atentat la siguranta nationala/IPJ Prahova, Penitenciarul Ploiesti si Tymbark

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (II)

Cum se FURA pe fata si sarabanda unor falsuri pentru acoperirea acestor furturi la Penitenciarul Ploiesti (III)

Furturi, falsuri si alte infractiuni succesive la Penitenciarul Ploiesti (IV)

Penitenciarul Ploiesti: „La momentul preluării gestiunii, în fișele de inventar de la Serviciul Financiar figurau o mulțime de bunuri, care faptic nu existau”

Documente si declaratii din cercetarea penala care dezvaluie un furt institutional generalizat la Penitenciarul Ploiesti

 

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Minți „luminate” de întunericul provocat de scurtcircuitul neuronal!/Trăiască abuzurile, trăiască abuzatorii

Prahova Mea

Publicat

pe

S-a scurs aproape un an de când agentul de poliție Cănărău Ioan a fost abuzat chiar în sediul Poliției Roman de către fostul polițist Bodron Neculai!
Ofițerul, la vremea respectivă locțiitor al șefului Poliției Roman, l-a amenințat cu acte de violență pe agentul de poliție care a pornit dispozitivul din dotare de tip body-worn camera tocmai pentru a dovedi comportamentul ilegal al șefului său!
Ce credeți că s-a întâmplat?
Polițistul hărțuit și abuzat a fost sancționat disciplinar pentru că a folosit camera video în sediul poliției!
În fotografii îi vedem pe ofițerul de poliție care a făcut cercetarea, Scms. Alexa Dănuț și pe cel care a aplicat sancțiunea, nimeni altul decât șeful IPJ Neamț, cms. Șef Osoianu Mihai Iulian, următoarea țintă a ministrului Predoiu!!!
Cei doi ofițeri transmit public mesajul că dacă polițiștii sunt utragiați, abuzați, hărțuiți de către șefi în sediile unităților de poliție n-au voie să folosească camerele video din dotare!
Adică șefii pot face orice, pot amenința polițiștii, îi pot lovi, etc, fără să pățească nimic.
Prostimii îi este interzis să probeze acțiunile ilegale ale celir care se cred proprietari de plantații tocmai cu dispozitivele de înregistrare video cu care sunt dotați! (Cristina T.).

Citeste in continuare

Exclusiv

peste cinci milioane de lei anul trecut, din alimente expirate, rugină și lipsă de igienă la fițe în Herăstrău – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare

Exclusiv

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P – Ziarul Incisiv de Prahova

Prahova Mea

Publicat

pe

Pe adresa redactiei ne-au parvenit zeci de declaratii audio de la clienti care s-au imbolnavit in aceasta taverna mizerabila si plina de tupeu.

Culmea este că Paul Nicolau susține că localul e tot deschis, ci doar i-a fost suspendată activitatea.

Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fără nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatați că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă”, a declarat Pescobar pe retelele de socializare.

Potrivit ANPC, pe 1 iunie s-au aplicat amenzi de 25.000 de lei. Totodată, s-au oprit de la comercializare 156 kg de produse alimentare neconforme și s-a decis oprirea temporară a localului până la remedierea deficiențelor. Hotărârea nu a fost, însă, respectată, iar societatea a fost sancționată cu 5.000 de lei.

Pe 22 iunie s-au aplicat iar amenzi contravenționale în valoare de 75.000 lei și s-a emis propunere de închidere temporară a restaurantului pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Pe 24 iunie, ANPC a efectuat un alt control, ocazie cu care inspectorii au constatat că restaurantul funcționa fără nicio problemă. În urma controlului au fost aplicate:

• amenzi contravenționale în valoare de 15.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 186 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 8100 lei

• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor (agregate frigorifice).

În data de 15.09.2023 – administrator SC Commercial Diplomatic Club SRL

• amenzi contravenționale în valoare de 25.000 lei

• oprirea definitivă de la comercializare a 560 kg produselor alimentare neconforme, în valoare de circa 16500 lei

• oprirea temporară a unității de la prestarea serviciilor până la remedierea deficiențelor

• propunerea de închidere temporară a unităţii pe o durată de la 6 luni la 12 luni pentru abateri repetate.

Protecția Consumatorului va trimite adrese către Primăria Sectorului 1, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Sănătate Publică.

Neregulile găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a răspuns, ieri, acuzaţiilor lansate de Pescobar, patronul restaurantului Taverna Racilor. Omul de „afaceri” a explicat că este executat în direct şi că este şantajat, după ce două dintre restaurantele sale au fost închise.

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a acuzat într-un clip video pe TikTok că este „executat în direct” şi „şantajat”, fără să spună exact cine sunt persoanele care exercită astfel de presiuni asupra sa.

Pescobar a acuzat că „nu acceptă să dea bani niciunui partid politic” şi a anunţat, totodată, că nu va intra în politică.

Ieri, în direct la Newsroom – Antena 3 CNN, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme.

Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu. (Cristina T.).

collage.jpg

461766b3d544ef18b07816f812bab177.jpg

f63bfb688e51b3423c47160543212003.jpg

091a48da149f4eb64a973aeedcd64234.jpg

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

SocialO zi inainte

Cele mai motivaționale citate și mesaje cu sens profund

44 citate și mesaje motivaționale pentru succes în viață Fiecare persoană, indiferent de profesie, poate să nu aibă impulsul de...

Eveniment4 zile inainte

Macromex și Horeca Culinary School pregătesc anul acesta 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

Fiecare curs de bucatar durează aproximativ 4 luni, iar modulul de produse sous-vide este un curs împărțit în teorie, demonstrații...

EvenimentO săptămână inainte

THE GUY ARTS MEDIA: Povestea Vizuală a Iubirii

Fiecare nuntă este o poveste de dragoste unică, iar Madalina și Adelin, cei doi artiști vizuali din Galați, transformă aceste...

EvenimentO săptămână inainte

Cosmin Solomon Foto Video: Echipa Profesionistă pentru Nunta Ta

Nunta este un moment cu adevărat special în viața fiecărui cuplu, iar pentru a vă asigura că această zi magică...

EvenimentO săptămână inainte

TRIF EVENTS: Creând Cu Pasiune Nunta Visurilor Tale

Ziua nunții tale este un moment plin de emoție și visare, iar la TRIF EVENTS suntem aici pentru a transforma...

stiri azi din brasov stiri azi din brasov
Social2 săptămâni inainte

BrasovAzi.ro – O sursă esențială de știri și informații pentru turiști și brașoveni

BrasovAzi.ro este sursa esențială de știri și informații pentru toți locuitorii Brașovului. Cu acoperirea noastră amplă, vei fi la curent...

Social2 săptămâni inainte

Ședința Foto de Crăciun: Capturând Magia Sarbatorilor cu Fotograf Alex Pasarelu

Experimentați Magia Crăciunului la Studio Foto Craciun Bucuresti Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători ale anului, un moment...

Rochie midi Rochie midi
Social3 săptămâni inainte

Rochie Midi galbenă cu buline

O rochie midi cu buline este o piesă vestimentară ce emană rafinament și stil, menită să fie mereu la modă...

Eveniment3 săptămâni inainte

HONOR lanseaza la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Brandul debutează cu un nou concept impresionant de „Phone-to-Purse”prin noul HONOR V Purse, prezintă la nivel global pliabilul HONOR Magic...

Social3 săptămâni inainte

Sistemele antiincendiu – o modalitate eficienta de a-ti proteja locuinta

In ultimul deceniu, tehnologia a avansat din ce in ce mai mult, aspect sesizabil in toate domeniile. Atunci cand vine...

Eveniment3 săptămâni inainte

TCL a prezentat cele mai noi și inovatoare produse ale companiei, consolidându-și poziția de top în domeniul tehnologic

 TCL a vorbit despre cele mai recente upgrade-uri ale companiei, cea mai recentă tehnologie QD-Mini LED, noi dispozitive care susțin...

Vestiare metalice Vestiare metalice
Social3 săptămâni inainte

Vestiare metalice – ce trebuie să ştii înainte de a le cumpăra

Atunci când ai nevoie de un spațiu de depozitare care să fie atât sigur, cât și funcțional pentru a depozita...

Ecografia 5D Ecografia 5D
Social4 săptămâni inainte

Ecografia 5D – beneficiile acestei tehnologii revoluţionare

În ultimul deceniu, domeniul medical s-a bucurat de o evoluţie remarcabilă. La momentul actual, viitorii părinţi au oportunitatea de a...

Skincare Skincare
Social4 săptămâni inainte

5 pași pentru o rutină corectă de skincare

A avea doar produse de îngrijire a pielii de calitate nu este suficient. Înainte de a investi în produse de...

ferestrele vechi ferestrele vechi
Social4 săptămâni inainte

De ce ar trebui să actualizezi ferestrele vechi cu variante moderne termopan

Dacă ai ferestrele vechi în locuința ta, este posibil să te gândești la avantajele actualizării lor cu variante moderne de...

ferestrele PVC ferestrele PVC
Social1 lună inainte

Protejeaza-te de vremea neprietenoasa cu ferestrele PVC

Clima exterioara ne influenteaza in multiple moduri, in functie de persoana si de context. Aceasta are capacitatea de a afecta...

Eveniment1 lună inainte

TCL câștigă trei premii la EISA Awards 2023-2024, inclusiv premiul pentru cel mai bun televizor Home Theater Mini LED 2023-2024

 Aceste premii prestigioase consolidează poziția TCL de lider în domeniul tehnologiei de display București, 22 august 2023. Poziția TCL de lider...

profile PVC profile PVC
Social1 lună inainte

Sustenabilitate si eficienta cu profile PVC Klass Coating System

Ferestrele cu profile PVC se afla pe piata deja de decenii intregi, ramanand „coloana vertebrala” a multor proprietati din Romania,...

Știrile Săptămânii