Connect with us

Eveniment

Sfaturi pentru întreținerea unei centrale termice

Prahova Mea

Publicat

pe

Unul dintre primii pași pentru a vă asigura că blocul în care se află centrala termică/instalațiile de cazan este în siguranță ar fi să verificați constant dacă centralele termice sunt funcționale. Orice accident sau defecțiune este potențial periculoasă, astfel încât fiecare detaliu în ceea ce privește siguranța instalațiilor de cazan este importantă și nu poate fi trecută cu vederea.

Fie că este vorba de o centrală termică, de instalații de cazan, de centrale termice de pardoseală sau de centrale termice de perete, acestea au nevoie de întreținere. Pe lângă faptul că instalațiile trebuie să fie de calitate și un personal competent să aibă grijă de funcționarea acestora, iată șapte sfaturi pentru menținerea lor.

Eliberați camera în care se află centrala termică

Camera în care se află centrala termică nu ar trebui folosită ca zonă de depozitare pentru alte lucruri. Pentru început, ar trebui să fie asigurată o circulație adecvată a aerului, astfel încât să nu existe riscul unei intoxicații cu gaze combustibile/gaze de ardere. De asemenea, renunțați la obișnuința de a folosi camera în care se află instalațiile ca spațiu de depozitare, pentru ca obiectele de acolo să nu fie cumva inflamabile. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru este pur și simplu să vă asigurați că nu există nimic în camera în care se află centrala, care nu trebuie să fie acolo.

Țineți un registru al operațiunilor

Este important să țineți evidența a tot ceea ce se întâmplă. Acest registru va include date privitor la întreținere, atenționări de la producător și orice lucrări pe care le face un angajat în camera în care se află centrala. Acest lucru vă va ajuta să depășiți eventualele probleme cu centrala. De asemenea, dacă există o problemă, va fi mai ușor să vă dați seama ce a mers greșit și când a greșit, astfel încât problema să poată fi remediată cât mai curând posibil.

Întreținere și inspecții regulate

Întreținerea periodică este importantă pentru orice echipament și este vitală pentru siguranța centralei. Cel mai bine este să respectați un program strict de întreținere pentru a prevedea eventualele probleme. Dacă păstrați un registru, nu ar trebui să fie dificil să creați un program pentru întreținerea de rutină a unui cazan. Cheia, desigur, este respectarea acestui program. De asemenea, este crucial să obțineți o autorizatie I.S.C.I.R. și să se efectueze inspecții periodice de către o terță parte sau, cu alte cuvinte, de un operator RSVTI autorizat, care să poată detecta probleme care nu ar putea fi trecute cu vederea.

Monitorizarea echipamentului nou

Dacă se instalează un echipament nou la centrala termică, trebuie să se efectueze ulterior o examinare detaliată a centralei pentru a vă asigura că totul funcționează corect. Acesta este un moment esențial pentru orice centrală termică și, prin urmare, un expert instruit trebuie să monitorizeze centrala, pentru a se asigura că funcționează eficient și în siguranță.

Creați o listă de instrucțiuni

Luând în considerare recomandările producătorului, creați o listă de verificare pentru toate procedurile legate de centrală și urmați-le până la cel mai mic detaliu. Creând o listă de instrucțiuni și urmându-le întotdeauna, ar trebui să minimizeze cât mai mult posibil erorile și problemele de siguranță.

Echipament de siguranță

Cunoașterea procedurilor pentru prevenirea unui accident este importantă, dar este la fel de important să aveți echipamentul de siguranță adecvat la îndemână. Acesta include ochelari de protecție, stingătoare de foc, etc. Crearea unei liste a echipamentelor de siguranță și verificarea regulată a acestora poate să nu fie o idee proastă. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca ceva să nu fie acolo când veți avea nevoie.

Training pentru urgențe

Este posibil să nu anticipați niciun fel de urgență, dar trebuie să fii pregătit dacă se întâmplă. Toți cei care petrec/vor petrece timp în camera cu centrala termică trebuie să treacă un antrenament. Dacă lucrătorii au pregătirea corespunzătoare, vor putea să rămână calmi într-o situație gravă.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Dănuț Pop, președintele PER: „Dacă Poliția Română fraternizează cu scandalagii din localități, atunci Vela trebuie să demisioneze!”

Prahova Mea

Publicat

pe

Pare că lucrurile au scăpat de sub control la Poliția Română! Desele manifestări ale clanurilor din țară ne arată că imaginea și rolul instituției conduse de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sunt pur simbolice! De la violenÅ£ă, la deranjarea liniștii publice, scandalagii nu se sinchisesc să respecte legea în vigoare și cu atât mai puțin pe reprezentanții Poliției Române în teritoriu. Ba chiar au fost cazuri în care poliția nu a intervenit sau chiar a fost atacata de interlopi! Se transformă România într-o societate nesigură sub coordonarea lui Vela? Se instaurează legea „pumnului” și colaborările oficiale cu clanurile?

Partidul Ecologist se declară îngrijorat de multitudinea cazurilor agresive din țară și de lipsa unei mobilizări/ strategii naționale în acest sens. Marcel Vela trebuie să redea credibilitatea și încrederea cetăţenilor în Poliţia Română sau să își dea demisia!

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

Redacția platformei media independente Criteriul Național și colectivul redacțional al Ziarului Nationalul.ro mulțumesc Biroului
de presă al PER

 

Citeste in continuare

Eveniment

Marius Necula a fost numit Prim-vicepreşedinte al PER pe Comunicare şi Imagine

Prahova Mea

Publicat

pe

Ca urmare a ultimei şedinţe a Biroului Permanent Naţional al PER, Marius NECULA a fost numit Prim-Vicepreşedinte pe Comunicare şi Imagine

Marius Necula este fost Prefect de Galaţi, Senator şi Preşedinte al Comisiei de Administraţie Publică, Dezvoltarea Teritoriului şi Mediu din Senatul României.
Este absolvent al Facultăţii de Inginerie GalaÅ£i, al Academiei de Studii Economice Bucureşti, specialitatea FinanÅ£e- Bănci şi al Facultăţii de Drept Bucureşti. A predat la Universitatea De Stat „Dunărea de Jos” din GalaÅ£i disciplinele Marketing şi Management. Este doctorand în economie, cu tema „Managementul colectivităţilor locale”.

A fost Preşedinte al Consiliului de AdministraÅ£ie al Grupului de Presă ” Radio GalaÅ£i” şi „Realitatea TV GalaÅ£i- Brăila”. Actualmente este proprietarul grupului de firme „Atlas” (aproximativ 300 de angajaÅ£i) şi Preşedinte al Clusterului pentru Cercetare- Dezvoltare şi Transfer Tehnologic „Comcon 2”.

Sursa foto : Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

 

Redacția platformei media independente Criteriul Național și colectivul redacțional al Ziarului Nationalul.ro mulțumesc Biroului
de presă al PER

 

Citeste in continuare

Eveniment

Partidul Ecologist solicită demisia ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor

Prahova Mea

Publicat

pe

 

Comisia Europeana a trimis României scrisoarea prin care anunţă ţara noastră ca va fi trimisă la Curtea de Justiţie Europeană pentru declarea infrigimentului pe taierile ilegale de pădure. România a avut timp suficient să convingă Comisia Europenă că respectă Regulamentul UE de control al tăierilor ilegale şi că sancţionează pe cei care încalcă legea în domeniu. Autorităţile de la Bucureşti nu au convins nici pe cele de la Bruxelles că sunt în stare să oprească tăierile ilegale. Din acest moment, România riscă să fie amendată zilnic pentru faptul că nu este capabilă să oprească tăierile ilegale şi să-i pedepsească pe cei vinovaţi. În perioada pandemiei, România şi-a dublat exportul de masă lemnoasă !!!

Considerăm ca principal vinovat, Guvernul României şi în special, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor. Solicităm ca prin Ordonanţă de Urgenţă, Guvernul României să oprească total taierile de masă lemnoasă până la adoptarea unui legi care să protejeze pădurile României, să-i pedepsească exemplar pe cei vinovaţi. În cazul în care Costel Alexe nu promovează o astfel de OUG, toţi ecologiştii îi aşteaptă demisia.

Sursa foto: Bianca Vasile, vicepreședinte al PER

 

Platforma media independentă Criteriul Național și Ziarul Nationalul.ro salută și susține decizia domnului Marius Necula vicepreședinte al PER

 

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Eveniment2 zile inainte

Dănuț Pop, președintele PER: „Dacă Poliția Română fraternizează cu scandalagii din localități, atunci Vela trebuie să demisioneze!”

Pare că lucrurile au scăpat de sub control la Poliția Română! Desele manifestări ale clanurilor din țară ne arată că...

Eveniment3 zile inainte

Marius Necula a fost numit Prim-vicepreşedinte al PER pe Comunicare şi Imagine

Ca urmare a ultimei şedinţe a Biroului Permanent Naţional al PER, Marius NECULA a fost numit Prim-Vicepreşedinte pe Comunicare şi...

Eveniment4 zile inainte

Partidul Ecologist solicită demisia ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor

  Comisia Europeana a trimis României scrisoarea prin care anunţă Å£ara noastră ca va fi trimisă la Curtea de JustiÅ£ie...

Eveniment4 zile inainte

Ecologiștii, atac la Traian Basescu: „Distruge șansa unei resetări necesare a clasei politice, pe care românii o așteaptă!”

Turnătorul Petrov este ca o durere de cap care nu dispare! Există și face rău: vrea să încurce calculele pentru...

Eveniment6 zile inainte

Care sunt principalele avantaje ale sistemelor descentralizate de ventilatie?

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la sisteme de ventilatie  descentralizate, pe care le folosesc...

Eveniment6 zile inainte

PER cere poziționarea lui Costel Alexe pe construirea de hidrocentrale în arii naturale protejate în raport cu Green Deal

Partidul Ecologist Roman se declară îngrijorat de modificările aduse în Parlament la Legea nr. 33/1994 privind exproprierea pentru cauză de...

EvenimentO săptămână inainte

Bănăţeanul Marcel Mihoc este vicepreşedinte al PER

Cunoscutul om de afaceri, Marcel Mihoc, vicepreşedinte al PER este una dintre personalităţile nou- venite în Partidul Ecologist Român. Bănăţeanul...

EvenimentO săptămână inainte

Cum alegem corect fronturile de mobila Protege Parol

O adevarata provocare pentru orice persoana o reprezinta alegerea mobilierului din casa noastra, mai ales pentru cei care sunt implicati...

EvenimentO săptămână inainte

Irinel Tudorache este preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului Ecologist

  În calitate de preşedintă a OrganizaÅ£iei de Femei a PER, Irinel Tudorache se alătură personalităţilor nou- venite în Partidul...

Eveniment2 săptămâni inainte

Senatorul Daniel Humelnicu este noul vicepreşepreşedinte al Partidului Ecologist

  Senatorul Daniel Humelnicu este noul vicepreşepreşedinte al Partidului EcologistÎn calitate de vicepreşedinte al PER, fostul senator Daniel Humelnicu se...

Eveniment2 săptămâni inainte

De ce sa Alegi un Fotograf Profesionist?

Studioul si arta in mainile unui fotograf profesionist devin capodopere care evoca admiratie si emotii pozitive. Cel mai bun fotograf, creaza...

Eveniment2 săptămâni inainte

Recomandarea noastra: Dr. Radu Elisei – Medic specialist chirurg

Dr. Radu Elisei este un cunoscut medic chirurg care profeseaza in orasul Bistrita. Aflat intr-o continua dezvoltare personala si profesionala,...

Social3 săptămâni inainte

Asociaţia „Vindecă-ţi Viaţa” vă oferă cursuri de calificare

Terapiile alternative au cunoscut o ascensiune deosebită în ultimii ani şi tot mai mulţi oameni ajung să se trateze de...

Sedinte foto nou nascuti Sedinte foto nou nascuti
Social3 săptămâni inainte

Un cadou pentru generatii

Sedinta foto nou nascuti – un cadou pentru generatii Fotografiile sunt fara doar si poate printre cele mai des intalnite...

Eveniment3 săptămâni inainte

Cele mai bune 6 comedii din istoria cinematografiei

Comedia este una dintre cele mai genurile cinematografice care ne face sa se bucure de cantitatea mare de umor si...

Eveniment3 săptămâni inainte

8 trucuri pentru o relatie fericita

Dupa cum poate stiti, cuplul trece prin diferite etape de-a lungul vietii. Dar, odata cu trecerea timpului, una dintre aceste...

Eveniment3 săptămâni inainte

Top 5 cele mai bune filme pentru tineri

Cautati un alt film de vizionat? Astazi va aducem o lista cu cele mai bune filme pentru tineri, unde veti...

Eveniment3 săptămâni inainte

Trucuri pentru o relatie de vis cu partenerul

Couple toasting with wine Simti ca pasiunea in relatia ta intima s-a diminuat? Crezi ca ai cazut intr-o rutina? Deseori...

Știrile Săptămânii