Connect with us

Administrație locală

DNA, cartoful fierbinte din mana lui Tudorel Toader

Publicat

pe

Ministrul Justitiei a revenit din vacanta si si-a suflecat manecile, decis sa se apuce de treaba… anuntand ca pentru sefia DNA nu s-a inscris niciun candidat. Cu optimismul care il caracterizeaza, Tudorel Toader mai are. insa, rabdare doar pana la sfarsitul saptamanii. Lansam, totusi, intrebarea: si daca nu doreste nimeni, ce facem, pardon, ce te faci nea Tudorele?

Tudorel Toader a sustinut, ieri dimineata, ca are incredere ca vor exista procurori care se vor inscrie pe liste pentru postul de sef al magistratilor care lupta impotriva coruptiei. Amintim, ca in urma cu aproximativ o luna, pentru sefia DNA au candidat patru procurori. Dar, pentru ca niciunul nu a venit cu o analiza de management  bine facuta cei patru candidati au fost respinsi. Dar usile DNA sunt deschise. Deocamdata, degeaba. Multi dintre procurori se tem ca  acest post le-ar putea aduce doar dezavantaje in cariera, dupa ce au iesit la iveala multe din faptele cu caracter penal care au fost savarsite de procurorii care aveau ordine sa ”paradeasca tintele”, oameni nevinovati care au ajuns pe culoarele campului tactic, din spatele  protocoalelor incheiate cu SRI, direct in spatele gratiilor. Toti stiu ca aceasta functie le-ar putea strica cariera, pentru ca va fi foarte greu sa pui pe picioare o instituitie care nu a functionat corect pe vremea Laurei Codruta Kovesi. Instinctiv, cei care s-ar putea incumeta sa faca un astfel de pas se tem ca dupa Kovesi, care a fost ”Zeita”  institutiei, orice dosar ar deschide, pe bune, cu probe si asa mai departe, legal, ar putea fi privit in instanta cu necredibilitate. Asta, dupa valul de achitari din ultimele opt luni si dupa descoperirea abuzurilor savarsite in ultimi 10 ani de procurorii gen Mircea Negulescu, zis ”Portocala” sau Lucian Onea, de la DNA Ploiesti si exemplele ar putea continua. Pentru moment, Toader a ramas cam singurul care mai crede ca DNA s-ar pute rebrendui. Carcotasii vorbescsi de o alta varianta, de rezerva: DNA sa devina o anexa a DIICOT-ului si sa fie inghitita de acesta strucura. Dar se pune intrebarea: n-ar deveni aceasta alipire o palarie prea mare pentru proaspatul procuror bacauan, Felix Banila, actualul sef al DIICOT? (Ramona Feraru(.

 

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Synology anunță lansarea BeeStation: soluția perfectă pentru stocarea și gestionarea datelor personale în Cloud

Publicat

pe

De

București, România – 7 martie 2024 – Într-un pas semnificativ către simplificarea și accesibilitatea stocării datelor personale în cloud, Synology a dezvăluit astăzi BeeStation, un gadget inovator destinat celor ce caută o soluție eficientă și ușor de utilizat. BeeStation promite să transforme procesul de salvare, gestionare și partajare a fișierelor într-o experiență adaptabilă oricărui stil de viață, fără taxe de abonament și cu un control total asupra datelor private.

Lewis Sheng, Product Manager Synology Inc., a subliniat importanța BeeStation în cadrul ecosistemului Synology, afirmând:

„Timp de aproape două decenii, Synology a fost lider în furnizarea de soluții NAS, oferind caracteristici avansate pentru entuziaștii și profesioniștii din domeniul tehnologiei. BeeStation reprezintă răspunsul nostru la o altă nevoie esențială. Acesta combină toate funcțiile de gestionare a fișierelor și de backup într-o soluție hardware și software mai accesibilă și simplificată.”

Configurare Rapidă și Simplă: BeeStation este echipat cu un hard disk încorporat de 4TB*, oferind spațiu suficient pentru documente, fișiere personale, fotografii și videoclipuri. Configurarea dispozitivului este extrem de simplă, utilizatorul final necesitând doar să scaneze un cod QR și să conecteze cablurile corespunzătoare.

Partajare personalizată: BeeStation permite utilizatorilor să creeze spații de stocare private pentru fiecare membru al familiei, asigurând astfel respectarea intimității și securitatea datelor. Această caracteristică nu necesită cunoștințe avansate de IT sau de rețelistică, oferind fiecărui membru al familiei un spațiu dedicat, sigur și personal.

Funcții Avansate de Backup și Inteligență Artificială: BeeStation protejează automat fotografiile și videoclipurile de pe dispozitivele iOS și Android realizând copii de rezervă automate, asigurând securitatea celor mai importante amintiri. De asemenea, instrumentul de organizare a fotografiilor cu inteligență artificială facilitează gestionarea bibliotecii foto, permițând găsirea și partajarea mai ușoară a imaginilor sau albumelor specifice, prin recunoașterea persoanelor și obiectelor.

Backup pentru diverse surse de date: BeeStation are capacitatea de a face copii de rezervă ale fișierelor din Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox și unități USB conectate, asigurând utilizatorilor păstrarea întotdeauna a unei copii a datelor importante.

Pentru mai multe detalii vizitați https://bee.synology.com/en-ro/BeeStation

Citeste in continuare

Administrație locală

Zyxel Networks prezintă o opțiune WiFi 7 rapidă și accesibilă pentru IMM-uri

Publicat

pe

De

Noul NWA130BE oferă o viteză de neegalat și o latență ultra-redusă, pentru locurile de muncă moderne.

Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea cloud securizate și bazate pe inteligență artificială, a lansat punctul de acces (AP) NebulaFlex NWA130BE – BE11000 WiFi 7 Triple-Radio. Având în vedere că dispozitivele compatibile cu WiFi 7 sunt pregătite să se răspândească în 2024, NWA130BE permite întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) să beneficieze de o viteză și o capacitate de rețea de neegalat și de cele mai bune experiențe WiFi posibile.

NWA130BE oferă performanțe WiFi 7 de nivel enterprise, cu instalare și gestionare ușoară, la un preț accesibil pentru întreprinderile mici. Acesta permite IMM-urilor să se bucure de toate avantajele, de protecția investițiilor și de viitor ale celui mai recent standard wireless și să profite de platforma de gestionare în cloud Nebula de la Zyxel Networks pentru a configura, monitoriza și controla de la distanță dispozitivele de rețea.

„Odată cu introducerea NWA130BE, Zyxel Networks stabilește un nou standard pentru conectivitatea premium în mediile de afaceri”, comentează domnul Kell Lin, Senior Associate Vice President, Networking Solutions Business Unit, Zyxel Networks. „NWA130BE combină tehnologia de ultimă generație cu un design inedit, oferind performanțe excepționale și management simplificat prin intermediul platformei noastre Nebula.”

Opțiunea de bază pentru actualizările WiFi 7

NWA130BE se mândrește cu o arhitectură BE11000 cu trei benzi, care suportă viteze de până la 11Gbps și oferă o capacitate dublă de lățime de bandă față de WiFi 6 prin intermediul canalelor sale foarte largi de 320 MHz, care sunt exclusive pentru dispozitivele WiFi 7. De asemenea, încorporează un procesor Qualcomm Quad-Core pentru performanțe robuste, precum și capabilități 4K QAM și Multi-Link Operation (MLO), care sporesc vitezele de vârf ale datelor cu până la 20% și reduc semnificativ latența.

NWA130BE facilitează actualizarea la WiFi 7 datorită porturilor Ethernet “twin” 2.5G, care le permit beneficiarilor să utilizeze switch-uri 2.5G accesibile, eliminând necesitatea de a reface rețeaua costisitoare. Cu două porturi 2.5G, NWA130BE oferă clienților o mai mare flexibilitate și valoare – punctele de acces comparabile aflate în prezent pe piață au de obicei un singur port 2.5G.

Reducerea zgomotului

Capacitatea de a distinge semnalul corect și de a ignora zgomotul este esențială pentru a oferi cea mai bună performanță WiFi. Datorită designului său dreptunghiular, NWA130BE maximizează distanța dintre antene pentru un raport semnal/zgomot (SNR) mai puternic și interferențe reduse, ceea ce este crucial pentru spațiile de lucru aglomerate sau cu densitate mare. În plus, designul său exclusiv „RF-first” minimizează eventualele interferențele, inclusiv cele provenite de la canalele WiFi din apropiere și de la rețelele mobile 4G/5G, prin intermediul funcțiilor “Advanced RF Filter” și “Advanced Cellular Coexistence”.

Gestionare WiFi cu ajutorul inteligenței artificiale și securitate unitară

Asigurarea serviciilor de rețea este esențială pentru eficiența și productivitatea afacerii, dar poate deveni o provocare atunci când întreprinderile se extind.  Integrat perfect cu cloud-ul Nebula de la Zyxel Networks, NWA130BE oferă întreprinderilor un management centralizat și o vizibilitate completă a rețelelor. Funcțiile Nebula “WiFi Aid” și “Wireless Health”, bazate pe inteligență artificială, pot diagnostica automat problemele de acces la rețea pe parcursul întregii călătorii de conectare a clienților wireless și pot rezolva problemele WiFi obișnuite, economisind timpul administratorilor pentru depanări plictisitoare.

Întreprinderile pot utiliza, de asemenea, serviciul Nebula „Connect & Protect Plus” (CNP+), un serviciu de securitate furnizat în cloud și atașat direct punctului de acces. Acesta oferă utilizatorilor o protecție suplimentară împotriva programelor malware, a phishing-ului și a site-urilor malițioase. Administratorii pot implementa politici de securitate direct prin intermediul AP-ului, fără a modifica infrastructura de rețea existentă.

Pentru mai multe informații despre NWA130BE și despre soluțiile complete de rețea Zyxel Networks, vă rugăm să vizitați https://www.zyxel.com/global/en/products/wireless/be11000-wifi-7-triple-radio-nebulaflex-access-point-nwa130be .

Despre Zyxel Networks

Zyxel Networks este un furnizor de top de soluții de rețea cloud securizate, bazate pe inteligență artificială, pentru IMM-uri și întreprinderi de top. Oferim conectivitate fără întreruperi și scalabilitate flexibilă prin intermediul serviciilor de abonament, toate acestea fiind susținute de o securitate robustă. Cu o reputație clădită pe zeci de ani de deblocare a potențialului și de ajutorare a oamenilor să se adapteze la locul de muncă în schimbare, Zyxel Networks a câștigat încrederea a peste 1 milion de întreprinderi din peste 150 de piețe.

Citeste in continuare

Administrație locală

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

Publicat

pe

De

  • 80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz de nevoie
  • 59% dintre respondenți nu au participat niciodată sau au participat foarte rar la evenimente sociale cu vecinii
  • 9 din 10 respondenți sunt deschiși să se implice mult și chiar foarte mult în promovarea diversității și incluziunii

65% dintre românii care locuiesc la bloc nu-și cunosc vecinii deloc sau îi cunosc în mică măsură, în timp ce doar o mică parte dintre ei se cunosc bine (27%) sau foarte bine (8%), conform unui studiu realizat de ONG-ul ÎntreVecini, cu scopul de a înțelege percepțiile și comportamentele celor care locuiesc în comunitățile de la bloc. Întrebați ce motive i-ar determina să se cunoască mai bine unii cu alții, 68% dintre respondenți au menționat pe primul loc soluționarea unor probleme comune, pe locul doi dorința de a construi o comunitate mai strânsă (32%) și proiectele comune în cartier (32%), urmate fiind de ocaziile de socializare organizate în cartier (26%) și de interesul comun pentru activități sau hobby-uri (21%).

Când vine vorba despre frecvența cu care românii au participat la evenimente sociale împreună cu vecinii lor de la bloc, sondajul arată că 59% dintre respondenți nu au participat niciodată sau au participat foarte rar. Respondenții declară că și-ar dori ca în blocul în care locuiesc să existe activități comunitare precum: activități comune pentru copii (31%), grătar comunitar (28%), seri de jocuri de societate (22%), seri de film în aer liber (21%), evenimente sportive (16%), concursuri sau competiții între vecini (14%) ori ateliere și cursuri (14%).

„Faptul că românii care locuiesc la bloc nu se prea cunosc cu vecinii lor nu ne ia prin surprindere, ci este chiar o realitate pe care ne dorim să o schimbăm. Partea bună este că, prin prisma sondajului pe care l-am desfășurat, am aflat că 80% dintre românii care locuiesc la bloc și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz de nevoie. Iar asta ne dă speranța că vom reuși să împrietenim cât mai mulți oameni cu vecinii lor, dar și cu conceptul de sustenabilitate, pe care-l promovăm prin intermediul acțiunilor desfășurate în comunitățile de bloc din România, alături de partenerii noștri”, a declarat Sabina Mihăilescu, Manager General ONG ÎntreVecini.

ÎntreVecini este un ONG care își propune să regenereze spiritul comunitar la bloc și să transforme comunitățile urbane din România în huburi sustenabile. ONG-ul se dedică formării de comunități reziliente, prietenoase cu mediul și bazate pe solidaritatea vecinilor, oferind celor înscriși în program și declarați câștigători oportunitatea de a-și echipa blocurile în care locuiesc cu panouri fotovoltaice, în mod gratuit, devenind astfel prosumatori. Cei interesați să se alăture inițiativei și să primească, de asemenea, suport pentru desfășurarea unor activități sustenabile în comunitățile din care fac parte, se pot înscrie, într-o etapă ulterioară, pe platforma www.intrevecini.ro.

„În copilăria mea, vecinul era o instituție resursă la care puteai apela atunci când e nevoie: cereai cu împrumut o cană de zahăr sau 100 de lei până la salariu și culmea le și primeai. În plus, relațiile de încredere erau destul de puternice, nu degeaba atunci când plecai de-acasă le lăsai chiar și un set de chei de la casă. În ultimii 30 de ani, lucrurile s-au schimbat și acum, cu greu ne știm (din vedere) vecinii. Despre încredere, e chiar și mai greu de vorbit. E de vină societatea? E de vină internetul? Este rezultatul individualismului care ne este servit de cele mai multe ori ca rețeta succesului? E normalitatea globalizării și rezultatul unui proces natural de reajustare a relațiilor într-un nou context socio-economic? E ceea ce ne dorim să dăm mai departe ca mod de socializare? Cred că toate câte un pic, și multe altele. Mă bucur că cei de la ÎntreVecini vor să dezbatem aceste întrebări și să vedem ce și cum alegem să facem ÎMPREUNĂ. Pentru că relațiile dintre noi, și calitatea acestora, generează comportamentele care definesc o societate. Iar noi ne dorim ca România să fie o societate solidară, empatică și degrabă vărsătoare de iubire”, a declarat Gelu Duminică, Sociolog și Director executiv Agenția „Împreună”.  

Cum se înțeleg vecinii de la bloc și ce probleme întâmpină, în funcție de generația lor

Conform sondajului realizat de ÎntreVecini, respondenții din generația Z prezintă o reticență crescută în relația cu vecinii. Astfel, persoanele de până în 27 de ani au mai degrabă o relație destul de formală cu vecinii (34%) și se declară chiar distante, neavând o relație apropiată cu aceștia (20%). De asemenea, preferă într-un procent semnificativ mai mare față de totalul eșantionului să păstreze distanța (41%) și nu sunt deschise să-și cunoască vecinii (20%). Într-un procent de asemenea ridicat se conturează și reticența generației Y  (28-43 de ani) de a-și cunoaște vecinii. La polul opus, cei din generația X, care au între 44 și 59 de ani (38%) și cei din generația Baby Boomers, între 60 și 78 de ani (39%) se declară destul de apropiați de vecinii lor și chiar sunt deschiși și încurajează interacțiunea (48%).

Pe de altă parte, când vine vorba despre motivele care ar putea să-i împiedice în cunoașterea vecinilor, respondenții au ales pe primul loc programul aglomerat (48%), urmat de dorința de a nu le fi invadat spațiul personal (33%), dar și de lipsa interesului pentru interacțiune socială (25%) și de lipsa oportunităților în comunitatea din care fac parte (21%). Analizând răspunsurile per generații, se observă că majoritatea celor care au între 44 și 59 de ani (generația X) au afirmat că au programul aglomerat. În același timp, invadarea spațiului personal a fost varianta aleasă în principal de cei cu vârste cuprinse între 28 și 43 de ani (generația Y). De asemenea, rezultatele arată un interes scăzut pentru interacțiune socială preponderent în cazul persoanelor din generațiile X (44-59 ani) și Y (28-43 ani). Nu în ultimul rând, majoritatea celor care au considerat că lipsa oportunităților din comunitate i-ar împiedica să-și cunoască vecinii sunt persoane din generația Z (până în 27 de ani).

Din perspectiva problemelor întâmpinate între vecini, 50% dintre românii care locuiesc la bloc declară că nu au avut probleme semnificative cu vecinii, 32% au avut, însă au reușit să le rezolve în mod amiabil, 16% au avut probleme și încă nu au fost soluționate, iar alți 3% preferă să nu discute despre acest aspect. Întrebați care sunt principalele probleme pe care le întâmpină în relația cu vecinii lor, părerile sunt împărțite. Respondenții studiului consideră fie că vecinii lor nu sunt comunicativi (33%), fie că sunt gălăgioși (29%), prea curioși (28%) sau agresivi verbal (14%).

Cât de dornici sunt românii să se implice în rezolvarea problemelor din comunitățile lor

Când vine vorba despre implicarea în rezolvarea problemelor comunității, majoritatea respondenților (52%) se arată oarecum deschiși să se implice, însă în funcție de situație. 29% afirmă că s-ar implica cu siguranță, 12% recunosc că nu s-ar implica, dar ar fi dispuși să susțină inițiativele altora, iar 6% confirmă că deocamdată nu s-ar implica.

Locurile de parcare (51%), dezvoltarea spațiilor verzi și a parcurilor (42%), gestionarea deșeurilor și protejarea mediului înconjurător (41%), lipsa măsurilor pentru contracararea infracționalității (38%) și îmbunătățirea infrastructurii (31%) se află pe primele cinci locuri în topul problemelor sau nevoilor pe care românii care locuiesc la bloc le consideră cele mai importante în comunitățile din care fac parte.

Din perspectiva implicării în rezolvarea problemelor din comunități, românii par foarte receptivi. Cea mai mare parte dintre ei au afirmat că s-ar implica mult sau foarte mult în rezolvarea unor acțiuni precum: promovarea diversității și incluziunii (86%), gestionarea deșeurilor și protejarea mediului înconjurător (83%), promovarea serviciilor sociale și educația de calitate (79%), dezvoltarea activităților culturale și recreative (74%), pe lângă multe alte topicuri legate de transport, spații verzi, parcări ș.a.m.d.

Studiul a fost realizat cu ajutorul agenției Reveal Marketing Research și s-a desfăşurat online, în perioada 29.11.2023 – 04.12.2023, pe un eșantion reprezentativ pentru universul persoanelor cu vârsta 18+ din România, utilizatori de internet, care locuiesc în mediul urban și periurban, în blocuri de locuințe. Mărimea eșantionului a fost de 1002 respondenți.

Despre ÎntreVecini

ÎntreVecini este un ONG care regenerează spiritul comunitar la bloc și transformă grupurile de vecini din România în comunități sustenabile prin susținerea dezvoltării de proiecte în cartier. Proiectul ÎntreVecini este susținut de către BRD Groupe Société Générale în calitate de partener principal și de POWERToMe, MSL The Practice, Benga, DIUD, Colțan și Asociații.

CONTACT PENTRU PRESĂ:

Alexandra Nedelcu: alexandra.nedelcu@thepractice.ro, 0752 751 065

Citeste in continuare
Advertisement


Ultimile Noutăți din Prahova

Evenimento oră inainte

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei,...

Eveniment23 de ore inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

AfaceriO zi inainte

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro?

Ce fel de servicii pentru companii oferă re-incarcare.ro? Re-incarcare.ro reprezintă unii dintre primii comercianți de cartele PrePay din România care...

EvenimentO zi inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata Cum sa gasesti un apartament confortabil care sa se potriveasca stilului tau de viata
Social2 zile inainte

Cum este sistemul educațional în Galați?

Galați, un oraș vibrant și plin de istorie situat în partea de est a României, nu este doar un centru...

Eveniment6 zile inainte

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Social2 săptămâni inainte

Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din România privind drepturile femeilor și influența culturală a muzicii

În umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marchează Ziua Internațională a Femeii prin publicarea unui studiu comprehensiv care examinează percepțiile tinerelor...

Afaceri4 săptămâni inainte

Peleți Caraș Severin buni – căldura și eficiența livrate direct la tine acasă

Bine ai venit în universul confortului și al eficienței energetice, aici peleții de calitate  reprezintă cea mai accesibilă, versatilă și...

Social4 săptămâni inainte

Fisetul metalic care pune la adapost, la propriu si la figurat, intreaga firma!

Un fiset metalic este mai mult decat o simpla piesa de mobilier de birou. Vorbim despre un element esential pentru...

rochii mini rochii mini
Social1 lună inainte

Cum să porţi o rochie lungă, dacă eşti mică de înălţime

Pentru că nu toate suntem nişte adevărate Șarapova, super înalte, cu trupuri de top model, trebuie să găsim soluţii şi...

Administrație locală1 lună inainte

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz...

Eveniment1 lună inainte

3 elemente care nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea de nunta

Organizarea nuntii presupune prezenta unui numar mare de invitati in cele mai multe dintre cazuri. Din acest motiv este necesara...

Eveniment1 lună inainte

Camera auto de bord NAVITEL R9 DUAL: Inovație și siguranță într-un singur dispozitiv

NAVITEL, lider în tehnologie GPS, prezintă cu mândrie camera auto pentru bord NAVITEL R9 DUAL, o soluție avansată cu doi...

Eveniment1 lună inainte

Peste 15.000 de liceeni din București și din 9 județe participă la cea de-a IV-a ediție a Programului „Gustă cu Atenție. Bucură-te de Moment.”

La cea de-a IV-a ediție a programului „Gustă cu atenție. Bucură-te de moment.” participă un număr total de 15.140 de elevi...

Eveniment2 luni inainte

Seria Samsung Galaxy S24 este acum disponibilă și în magazinele din România

Deschizând era telefoanelor AI, seria Galaxy S24 dezvăluie noi experiențe Galaxy AI pentru toți, acum disponibile și în România București,...

Social2 luni inainte

Descoperă eleganța și rafinamentul la Exclusive Fashion Râmnicu Vâlcea: Destinația ta pentru haine de firmă

Recent deschis în Râmnicu Vâlcea, Exclusive Fashion redefinește experiența cumpărăturilor de lux, aducând la îndemâna ta cele mai râvnite branduri...

rochii office rochii office
Social2 luni inainte

Eleganță la birou – cum să porți cu stil rochii office în fiecare zi, pentru a arăta cât mai profi

În fiecare dimineață, alegerea vestimentară pentru birou poate influența întregul ton al zilei. Rochiile office reprezintă o piesă esențială în...

ferestrele din PVC ferestrele din PVC
Social2 luni inainte

Despre combaterea mucegaiului si umiditatii cu usile si ferestrele din PVC

Cand vine vorba de caminul nostru, confortul si sanatatea sunt doua aspecte esentiale pe care ne straduim sa le imbunatatim...

Știrile Săptămânii